Kampagne -10% med koden 10promo
service@artforma.dk
Skriv en mail til os
Skriv via Messenger
Skriv via WhatsApp

Reklamationer og returnering af varer

Reklamationer og returnering af varer

Leveringstid

5 - 20 arbejdsdage

Vi garanterer

Gratis levering

Hold dig opdateret

Status for bestilling

Fortrydelsesret

Du har ret til at fortryde denne aftale inden for 14 dage uden at angive nogen begrundelse. Fortrydelsesfristen udløber efter 14 dage fra den dag, hvor du har taget varerne i besiddelse, eller hvor en anden tredjepart end transportøren, som du har angivet, har taget varerne i besiddelse. Leveringsomkostningerne ved returnering af produktet betales af kunden.Varerne skal sendes tilbage inden for 14 dage efter fortrydelsen af købsaftalen til adressen: FORAM Sp. z o.o. sp. k., Jeziorna 3, 64-200 Karpicko, Polen, Telefon:+44 203 808 5213.
Vi er ikke ansvarlige for skader på indholdet under transporten, så vi anbefaler, at du forsikrer din pakke.
For at udøve din fortrydelsesret skal du informere os (FORAM Sp. z o.o.o. sp. k., Jeziorna 3, 64-200 Karpicko, service@artforma-spejle.dk, Tel: +44 203 808 5213) om din beslutning om at fortryde denne aftale ved en utvetydig erklæring (f.eks. et brev sendt med posten, fax eller e-mail).

Du kan bruge standardfortrydelsesformularen, men det er ikke obligatorisk.

For at overholde fortrydelsesfristen er det tilstrækkeligt, at du sender din meddelelse om udøvelsen af din fortrydelsesret, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

 

Virkninger af tilbagetrækning

I tilfælde af fortrydelse af denne kontrakt skal vi tilbagebetale dig alle betalinger, som vi har modtaget fra dig, uden forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dag, hvor vi blev informeret om din beslutning om at udøve din ret til at fortryde denne kontrakt.

Du er ansvarlig for enhver værdiforringelse af genstanden som følge af din brug af genstanden ud over det, der var nødvendigt for at fastslå genstandens art, egenskaber og funktion.

Forbrugerens fortrydelsesret er udelukket i tilfælde af:

Aftaler, hvor genstanden for ydelsen er en ikke-refabrikeret vare, der er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller for at opfylde hans eller hendes personlige behov.

 

Se vores anmeldelser på