Kampagne -5% med koden 5promo
hello@artforma.com
Skriv en mail til os
Skriv via Messenger
Skriv via WhatsApp

Levering

Leveringstid

5 - 20 arbejdsdage

Vi garanterer

Gratis levering

Hold styr

på din ordrestatus

Leveringsmetoder

DPD-kurér

GLS-kurér


Hvordan foregår bestillingen?
1

Forberedelse af produktet

Alle de spejle og skabe, vi tilbyder, fremstilles specielt til din bestilling. En bred vifte af konfigurationer giver dig frihed til at vælge størrelse og ekstra tilbehør. Produktionstiden for en ordre afhænger af den valgte produkttype - oplysningerne gives altid med ordren. Forberedelsen starter, når betalingen er registreret.

2

Kvalitetskontrol

For at sikre den højeste kvalitet kontrolleres hvert produkt funktionelt og visuelt efter produktionen. Når produktet har bestået inspektionen, forsynes det med en kontrolmærke med kontrollørens håndskrevne underskrift, der bekræfter, at produktet er i overensstemmelse med ordren.

3

Emballering af ordren

Når produktet har bestået inspektionen, sendes det til emballageafdelingen, hvor det omhyggeligt forberedes til forsendelse. Takket være vores stødsikker og slagfaste emballage kan du være sikker på, at din ordre ankommer i perfekt stand.

4

Forsendelse

Så snart produktet er pakket, sendes din ordre til afsendelse. Når dine produkter er blevet afsendt via et transportfirma, modtager du en meddelelse med et sporingsnummer, så du kan følge status for din forsendelse i realtid.

Se vores anmeldelser på  

Se mere