Kampagne -5% med koden 5promo
hello@artforma.com
Skriv en mail til os
Skriv via Messenger
Skriv via WhatsApp

Hvordan vil SMART-Spejlet fra Artforma ændre din hverdag?

Artforma

Spejl LED-belysning Smart

Sørg for din komfort. Vælg led-spejle, som står for funktionalitet og modernitet. Du kan færdiggøre dit interiør, forskønne det og få adgang til medier med et enkelt klik. Du kan lytte til musik, holde styr på dine træningsresultater, se videoer og svare på korrespondance. Lad dig rive med af smart teknologi!

Alle dine apps lige ved hånden

Afslut en serie, du begyndte at se for længe siden, lyt til din yndlingskunstners nye album, se en interessant makeup vejledning eller planlæg din dag, mens du børster tænder. Et badeværelsesspejl med belysning giver dig mulighed for at klare dine opgaver hurtigere og holde dig opdateret. Smart-Spejle er den komfort, du fortjener!

Forskellige anvendelser af SMART-spejlet

Underholdning uden begrænsninger

Serier under et varmt bad

Din yndlingsserie, mens du tager et fredeligt bad efter en travl dag? Du kan få denne luksus allerede i dag. Med badeværelsesspejle Smart kan du nyde dine foretrukne streamingtjenester. Vælg mellem de mest populære, og nyd din fritid sammen med Netflix, HBO Max eller Prime Video. Tag dig god tid - giv dig selv tid til at slappe af. Du fortjener det!

Lyt til din yndlingsmusik i brusebadet

Youtube, Spotify eller Tidal? Det er lige meget, hvor din playliste med yndlingssange eller podcasts er, som du ikke har tid til i din hverdag. Fra nu af kan du indhente det hele i... brusebadet! Et spejl med højttalere er det bedste valg til daglig afslapning, til at samle dine tanker og få vejret. Alt, hvad du har brug for, i ét produkt!

LED-spejl Smart

Du kan nemt tilpasse spejlet med lys til dine behov. Vælg dine foretrukne farvekombinationer og arranger visningen af widgets. Yderligere elektroniske komponenter vil gøre det specialfremstillede spejl til en funktionel gadget, der vil se smukt ud i et moderne, skandinavisk eller loftinteriør.

+16
Se tilbud
Lifestyle

Det interaktive spejl Smart er ikke kun et modetilbehør, men også en vigtig bekvemmelighed i hverdagen. Se, hvordan LED-badeværelsesspejlet gør livet mere behageligt for alle i huset!

Dagsplan

En ny uge begynder, og du har masser af planer? Du skal aflevere et vigtigt projekt på dit arbejde, forny din internetkontrakt og planlægge et møde med venner, du længe ikke har set? Derudover har børnene ekstra aktiviteter, og du har absolut brug for nye sko... Takket være konfigurationen med Gmail vil badeværelsesspejle hjælpe dig med at planlægge din dag hurtigt. Du kan nemt lave en plan, mens du børster tænder, lægger makeup eller tørrer dit hår. Du vil ikke spilde et sekund!

Dagsplan
Lifestyle
 

LED-spejl Smart

Stars
Colors +16
Se tilbud
Gmail

Tjek din e-mail, mens du børster dine tænder

Morgener kan være stressende, især hvis du se den fulde mailbox efter en god weekend. Denne gang kommer et badeværelsesspejl med lys dig dog til undsætning. Med et enkelt klik på en knap kan du tjekke din mailbox, gøre dig klar til at gå på arbejde og lave din prioriteringsliste for dagen på forhånd. Og det er vigtigt, at du gør det, mens du gør dig klar om morgenen, f.eks. når du børster tænder!

LogoAccu

Vær klar til vejret i dag med et varmt bad

Du kan installere AccuWeather-appen på vores badeværelsesspejle, som viser den aktuelle vejrudsigt. Det er den bedste kilde til information, som 1,5 milliarder mennesker bruger hver dag. Hvis du lige har tjekket, at dagen ikke er egnet til lange gåture, kan du slappe af i et varmt bad med din yndlingsserie. Varmt vand, blød LED-belysning og en serie i høj kvalitet garanterer en god dag!

Du kan installere AccuWeather-appen på vores badeværelsesspejle, som viser den aktuelle vejrudsigt. Det er den bedste kilde til information, som 1,5 milliarder mennesker bruger hver dag. Hvis du lige har tjekket, at dagen ikke er egnet til lange gåture, kan du slappe af i et varmt bad med din yndlingsserie. Varmt vand, blød LED-belysning og en serie i høj kvalitet garanterer en god dag! Du kan installere AccuWeather-appen på vores badeværelsesspejle, som viser den aktuelle vejrudsigt. Det er den bedste kilde til information, som 1,5 milliarder mennesker bruger hver dag. Hvis du lige har tjekket, at dagen ikke er egnet til lange gåture, kan du slappe af i et varmt bad med din yndlingsserie. Varmt vand, blød LED-belysning og en serie i høj kvalitet garanterer en god dag!
 

LED-spejl Smart

LED-spejl Smart
Colors +16
Se tilbud
LED-spejl Smart LED-spejl Smart
 

LED-spejl Smart

LED-spejl Smart
Colors +16
Se tilbud

Sikkerhedskamerasystem

Kamera i børneværelset

Sørg for dine små børns sikkerhed med Arlo-kameraer. De giver dig mulighed for at oprette forbindelse fra hvor som helst i verden takket være Wi-Fi eller et 4G SIM-kort. En moderne, praktisk løsning, der er diskret. Det sikrer, at dit barn er beskyttet døgnet rundt, også selvom du er i et andet rum. Nyd at slappe af og hold øje med dit barn!

Sikkerhed i dit hjem

Sikkerhed af dine kære er en prioritet. Hold øje med, hvem der ringer på døren, eller hvad der sker i din have. På den måde går du ikke glip af noget som helst! Sov godt og hold dig opdateret!

Sikkerhed i dit hjem
Sikkerhed i dit hjem
Sikkerhed i dit hjem
Børneværelse

Det interaktive spejl fremmer udforskning af verden og gør det sjovere at lære gode vaner! Inviter Smart-spejlet ind i dit barns liv, og lad dem udvikle deres kreativitet!

Børneværelse
 

LED-spejl Smart

LED-spejl Smart
LED-spejl Smart +16
Se tilbud

Slut med modvillig
tandbørstning.

Der er nogle vaner, som tager lang tid at lære. Ifølge undersøgelser tager det op til 66 dage at vænne sig til at udføre en aktivitet. Derfor bør tandbørstning f.eks. have en positiv association! En interaktiv applikation med et belønningssystem for tandbørstning er løsningen, der gør, at børn elsker Smart-spejlet med belysning.

Der er nogle vaner, som tager lang tid at lære. Ifølge undersøgelser tager det op til 66 dage at vænne sig til at udføre en aktivitet. Derfor bør tandbørstning f.eks. have en positiv association! En interaktiv applikation med et belønningssystem for tandbørstning er løsningen, der gør, at børn elsker Smart-spejlet med belysning.
 

LED-spejlSmart

LED-spejl Smart
Colors +16
Se tilbud

Tegnefilm på Disney+
og et helt bibliotek af spil
fra Play Shop

Hvad nu hvis... kosmetikspejlet på dit barns skrivebord var interaktivt? Det en god mulighed for at tjekke oplysninger for skolen, og derefter - muligheden for at se et nyt afsnit af serien fra det omfattende Disney+-bibliotek eller spille et elsket spil i Play shop! LED-spejlet er et alternativ til alt dyrt udstyr som f.eks. telefoner, der hurtigt kan blive tabt eller beskadiget.

Sport

Pas på dit helbred
med LED-spejlet

Pas på dit helbred og regelmæssig fysisk aktivitet sammen med de bedste motionsapps! Registrer typen af træning, varighed og den nøjagtige beskrivelse af den. Hold dig ajour med dine fremskridt, analysér dem, og lad spejlet med belysning være en hjælp, når du skal kontrollere din korrekte kropsholdning. På den måde vil du hurtigt se resultaterne af dit hårde arbejde!

Sport
Sport
 

LED-spejl Smart

stars
colors +16
Se tilbud
adidas

Styrketræning i din stue

Styrketræning kræver en ikke ubetydelig indsats. Smart-Spejlet med højttalere hjælper dig med at gøre en stor indsats og nå til slutningen af dine øvelser, men også med at kontrollere, at du har indtaget den korrekte kropsholdning. En korrekt udførelse af fysisk aktivitet er en garanti for resultater. Det er ikke underligt, at et vægspejl med adgang til apps er et sandt HIT, både blandt amatører og professionelle!

Tag udfordringen op
En sixpack på 6 uger Intelligent vægte på dit badeværelse
Styrketræning i din stue

Den smarte vægt

Den smarte vægt giver dig mulighed for at overvåge dine fremskridt, ikke kun med hensyn til kropsvægt, men også muskelmasse, kropsfedt, kropsvandindhold og BMI. Få adgang til appen, registrer data, overvåg fremskridt og opret grafer. Træn og tab dig effektivt sammen med Smart-badeværelsesspejl!

Styrketræning i din stue

Tæl kalorier med MyfitnessPal-appen

Måltidsplanlægger, rådgiver og maddagbog i ét. Hvordan er det muligt? Med MyFitnessPal-appen, som du nemt og hurtigt kan få adgang til! Slut dig til de 1 million tilfredse brugere, og træn effektivt med appen!

Styrketræning i din stue
 

LED-spejl Smart

stars
colors +16
Se tilbud
LED-spejl Smart
 

LED-spejl Smart

stars
colors +16
Se tilbud

Kontroller din teknik
under yoga

Dagens tempo, lange timer foran computeren og udmattende fysisk arbejde gør afslappende yoga stadig mere populært. Det er den ideelle måde at aflaste en træt rygsøjle på. Pas på din kropsholdning allerede i dag. Hvordan? Vores vægspejl giver dig mulighed for at kontrollere og korrigere dine bevægelser!

 

 

Makeup

Pas på dit helbred med et LED-spejl

Du vil aldrig mangle inspiration til makeup. Pinterest og Youtube vil fra nu af give en konstant dosis af nye makeup-informationer for dig. Takket være Smart-teknologien kan du udvide din horisont og eksperimentere med nye løsninger. Og glem ikke, at makeupspejle og LED-belysning ikke forvrænger virkeligheden, takket være den passende afstemte lysfarve!

Makeup
Makeup

Se inspirationerne, og prøv dem af på dig selv med det samme!

Makeup er en kunst, der kræver en stor mængde tålmodighed og engagement. Smart-spejle gør processen så meget nemmere! Tag dine yndlingsmakeup-produkter og tænd for en tutorial, der er optaget af en professionel. Følg makeupartistens bevægelser i realtid, og øv dem på dig selv! Video i god kvalitet og muligheden for at se med, mens du lægger makeup - det giver dig sikkerhed, at resultatet bliver fantastisk!

LED-spejl Smart

Gør din hverdag lettere! Smart-spejle er fantastiske løsninger, der ikke kun fungerer på badeværelset, men også på toiletbordet eller i påklædningsrummet. Det er også fantastisk som et spejl til entréen. Spejlene til toiletbordet vil imponere dig med deres håndværksmæssige kvalitet, energieffektive LED-belysning og adgang til de mest populære og nødvendige apps samt iCloud tjenester fra Apple!

LED-spejl Smart
colors +16
Se tilbud
LED-spejl Smart

Frisørsalon

Smart-Spejle med app-adgang til frisørsaloner

Kunder forventer i dag service af højeste kvalitet, hurtig betjening og modernitet. Vis dem, at du kan opfylde alle deres behov! Bliv en inspirationskilde og planlæg en moderne makeover af din salon i dag. Vælg Led-spejle Smart og begynd at gøre forretninger før konkurrenterne!

Frisørsalon
Frisørsalon
 

LED-spejl Smart

Frisørsalon
Frisørsalon +16
Se tilbud
Frisørsalon

Inspiration til frisurer til kunder
altid ved hånden

Kunden ved ikke, hvilken frisure han skal vælge? Spejlet til frisørsalon kan også være en informationskilde. Klik på frisørens widget, og vælg en ny frisure eller farve sammen. En moderne tilgang til service sikrer tilfredshed!

Gør dine kunders besøg så behageligt som muligt
med deres yndlingsmusik eller serier

Somme tider har kunderne ikke lyst til at tale, eller deres besøg tager lang tid. Det er så værd at opfylde deres behov. Takket være Artform kan du bruge spejlet i din skønheds- eller frisørsalon til at se Youtube-videoer eller lytte til yndlingsmusikken på Spotify. Et sådant besøg vil dine kunder helt sikkert ikke glemme! Modernitet betyder mere komfort for dig og dine gæster i salonen. Vælg Smart-Spejle allerede i dag!

 

Se vores anmeldelser på  

Se mere