Kampagne -5% med koden 5promo
hello@artforma.com
Skriv en mail til os
Skriv via Messenger
Skriv via WhatsApp

Spejle Afrundede

15
Opdag de afrundede spejle fra Artforma, som vil gøre indretningen i dit hjem eller lejlighed mere funktionel og stilfuld! Takket være den høje glas kvalitet og LED-belysning vil vores spejle tilføje en unik charme til dem. Ved at vælge spejle med afrundede hjørner får du ikke kun et moderne design, men også muligheden for at tilpasse spejlets størrelse og vælge moderne SMART-funktioner.
Filtrering
Værelsestype - Badeværelse ✖
Form af spejl - Afrundede ✖
Kollektion - AmbientLine ✖
Kollektion - PremiumLine ✖
Kollektion - Farvet ✖
LED-belysningssystem - Belysning rundt om spejlet ✖
LED-belysningssystem - Top- og bundbelysning af spejlet ✖
LED-belysningssystem - Sidebelysning af spejlet ✖
Spejlorientering - Vandret ✖
Spejlorientering - Lodret ✖

Vist 15 af 15 produkter

Afrundet spejl

Oplyste afrundede spejleLED er ikke kun et praktisk element i din badeværelsesindretning, men også et unikt dekorativt element i rummet . Spejlene vi laver er lavet af plader af ekstremt høje kvalitetsstandarder, hvilket garanterer, at produkterne vil tjene dig i årevis. ArtForma butikkens sortiment omfatter runde, firkantede, rektangulære og afrundede spejle. Vælg mellem mange modeller fra tre kollektioner: AmbientLine, PremiumLine og Kolorowe. Lad det nye spejl hænge i dit badeværelse og give det et elegant udseende.

Højkvalitetsglas og kraftigt lys

Afrundede spejle er produkter af højeste kvalitet, lavet af holdbare materialer og med sans for alle detaljer. Takket være dette vil de tjene dig i lang tid og bevare deres smukke udseende i mange år. Vores tilbud inkluderer et afrundetLED spejl, som udover dets funktionelle brug tilføjer en unik charme til interiøret. LED-belysning giver mulighed for præcis belysning af ansigtet og giver ideelle forhold til makeup eller barbering.

Spejlets form har betydning

Et afrundet spejler et tidløst element i interiørdesign. Dens runde form bringer harmoni og delikatesse til rummet, ogafrundede kanter giver det et subtilt udtryk. Kun her finder du afrundede spejle i forskellige størrelser og farver på spejloverfladen, så du nemt kan matche dem til stilen i dit interiør. Rundt spejl vil perfekt fremhæve rum domineret af runde former for efterbehandling af møbler. Se vores fulde tilbud, og vælg et spejl, der har afrundede kanter.

Afrundede spejle med de mål, du har brug for

Alle Artforma spejle kan tilpasses efter kundens behov. Det betyder, at du kan vælge spejlets dimensioner og matche det til de ikke-standarddimensioner eller layout i det rum, du vil hænge det i. Vælg den spejlfinish og den lyse farve, der passer dig bedst. Kan du ikke lide kølige farvenuancer? Vores tilbud omfatterLED-belysningi varme hvide eller neutrale hvide toner. Hvilken vil du vælge til dit badeværelse?

Afrundet LED-spejl med glashylde

Ergonomisk udnyttelse af pladsen er en prioritet. Det er lige meget, om dit badeværelse er lille, eller du ønsker at øge pladsen til opbevaring af småt tilbehør. Glashylden placeret under spejlet er et praktisk element, der giver dig mulighed for at holde din yndlingskosmetik ved hånden. Vælg glashylder i en pakke med kromhåndtag. Hylden er lavet af solidt og ekstremt slidstærkt glas, som er modstandsdygtigt over for mekaniske skader. En glashylde er en perfekt, tidløs tilføjelse, der passer perfekt til stort set ethvert spejl.

Hvor skal man hænge et afrundet spejl?

LED-spejle med afrundede former er meget alsidige og kan bruges forskellige steder, såsom badeværelset, hvor de giver perfekt belysning til daglige plejeritualer. Afrundede spejle er også ideelle til et omklædningsrum, hvor de garanterer et godt oplyst rum og hjælper med at vælge outfit. Etrundt spejlkan være et smukt dekorativt element i en stue eller soveværelse. Spejle ser godt ud i korridorer eller haller, hængt over en kommode.

AmbientLine Collection

Vores sortiment omfatter afrundede spejle fra AmbientLine-kollektionen, som er kendetegnet ved en kombination af moderne udseende og sofistikeret elegance. Dekorativ belysning fremhæver perfekt spejlenes form og gør dem optisk større. Det diffuse lys i AmbientLine-produkter er sart og falder på væggen, som spejlet er hængt på. Effekten forstærker den visuelle og dekorative oplevelse. Hvis du ikke er fan af stærkt lys rettet direkte mod dig, er spejlene fra AmbientLine-kollektionen noget for dig.

PremiumLine Collection

Afrundede spejlem fra PremiumLine-kollektionen er eksempler på produkter, der vil tilføje en anden dimension til dit badeværelses indretning. PremiumLine-serien er kendetegnet ved hele 19 modeller af indrammede spejle, som du perfekt kan matche til dit interiørs mål. Afrundede spejleer designet, så baggrundslyset falder på personen, der står overfor. Denne belysningsmulighed i PremiumLine-spejle er meget bedre til at lægge makeup på. Den anvendte løsning betyder, at lyset er fuldt fokuseret på personen foran spejlet.

Farverig Samling

Spejlene i Kolorowe-kollektionen er udmærkede med deres unikke design. Deres tilstedeværelse i din stue eller kontor vil få rummet til at se elegant ud.

Ved at vælgeet afrundet spejlfra denne serie kan du vælge farven på overfladen. Dette er en helt ny og funktionel måde at dekorere dit interiør på. Tilpas farven på spejlets overflade til dine individuelle behov og stilen i rummet. Du kan hænge dem i næsten ethvert rum. De mest effektive farver på pladerne er guld og grafit. Vælg en moderne finish til din lejlighed.

Yderligere udstyr, der vil ændre din hverdag

Afrundede spejle Artforma LED'er kan være personalisering af ekstra funktioner efter kundens behov. Det specielle element er en kontakt, der kan være berørings-, sensorisk eller Smart Switch. Tag et kig på vores tilbud og se, hvad hver variant betyder. Takket være dem får dit nye spejls funktionalitet en helt anden dimension.

Spejl med højttaler og vejrvisning

Når du beslutter dig for at køb et oplyst spejl fra ArtForma, har du friheden til at vælge dets funktionalitet. Hvis du vil have afslappende musik at spille på badeværelset, mens du tager et bad, så vælg et spejl med indbygget højttaler. Vi garanterer høj lydkvalitet over en rækkevidde på 10 m af Bluetooth-modulet. Udvid det praktiske ved spejlet og tilføj et informationsdisplay til det, der giver dig besked om vejret udenfor. Perfekte løsninger, der praktisk talt strømliner din daglige rutine.

Spejle efter form

Spejle efter type

Spejle efter rum

Se vores anmeldelser på  

Se mere