Kampagne -10% med koden 10promo
hello@artforma.com
Skriv en mail til os
Skriv via Messenger
Skriv via WhatsApp

Belyste spejle 50x80

30
Filtrering
Værelsestype - Badeværelse ✖
Form af spejl - Rektangulære ✖
Form af spejl - Afrundede ✖
Kollektion - AmbientLine ✖
Kollektion - PremiumLine ✖
Kollektion - Farvet ✖
LED-belysningssystem - Belysning rundt om spejlet ✖
LED-belysningssystem - Top- og bundbelysning af spejlet ✖
LED-belysningssystem - Sidebelysning af spejlet ✖
LED-belysningssystem - Topbelysning af spejlet ✖
Spejlorientering - Vandret ✖
Spejlorientering - Lodret ✖

Vist 30 af 30 produkter

Spejle 50x80

Spejle 50x80 cm er små, men meget vigtige for den funktionelle indretning af lejligheden, udstyrselementer, der er værd at inkorporere i dit badeværelse eller entre. LED-spejle 50x80 cm er et interessant forslag til alle dem, der let vil dekorere et lille badeværelse eller give deres lejlighed en mere udtryksfuld karakter. Et lille spejl på væggen vil passe ind i en smal korridor, fylde den lille væg over kommoden og få dit lille badeværelse til at se optisk større ud.

Badeværelsesspejle 50x80 cm er et overvejende alternativ til store og massive spejle, der dækker hele væggen i rummet. Du kan placere dem over forlængelsen af badeværelsesskabet med en håndvask, hænge dem med rigt dekorerede møbler og bruge dem som et interessant dekorativt element sammen med malerier eller souvenirs fra dine rejser i stuen.

50x80 spejle fås i standardformer med et ekstra lyspanel og talrige tilbehør. Takket være dem vil du forberede et praktisk arrangement på badeværelset, takket være hvilket du nemt kan lægge din morgenmake-up eller forberede dit ansigt til en nattesøvn. LED-spejle 50x80 cm kan justeres til husstandsmedlemmernes individuelle præferencer - match din foretrukne lysfarve, brug de indbyggede højttalere eller en diskret hylde til kosmetik, der er lige ved hånden. Takket være et lille spejl i hallen, vil du være glad for at blive klar til en aften i byen med venner og vælge den bedste garderobe til arbejdet for at føle dig sikker i enhver situation.

Se vores anmeldelser på  

Se mere