Kampagne -10% med koden 10promo
hello@artforma.com
Skriv en mail til os
Skriv via Messenger
Skriv via WhatsApp

Spejle Loft

15
Loftspejle er det perfekte valg for dem, der værdsætter moderne løsninger og en rå, urban stil. Deres unikke design passer perfekt ind i rum domineret af rå materialer som beton, mursten eller metal. Se udvalget af loftspejle fra Artforma, som helt sikkert vil vise sig at være et inspirerende element i ethvert rum.
Filtrering
Værelsestype - Gang ✖
Form af spejl - Rektangulære ✖
Kollektion - FrameLine ✖
LED-belysningssystem - Belysning rundt om spejlet ✖
LED-belysningssystem - Top- og bundbelysning af spejlet ✖
LED-belysningssystem - Sidebelysning af spejlet ✖
LED-belysningssystem - Topbelysning af spejlet ✖
LED-belysningssystem - Top- og sidebelysning af spejlet ✖

Vist 15 af 15 produkter

Loftspejle - unik lejlighedsindretning

En moderne og funktionelt designet lejlighed er et sted, hvor du kan hvile dig efter en intens dag og få styrke til den kommende. Badeværelset skal give frihed under hverdagens aktiviteter og være et rum, hvor elegance og æstetik er vigtigt.

Loftspejle er en unik tilføjelse til ethvert baderum - takket være dem kan du indrette et praktisk og elegant interiør. Loftspejle til badeværelset skaber en unik sammensætning uanset rummets størrelse - de ser godt ud i et stort interiør, såvel som i et lille badeværelse, hvor hver centimeter er guld værd.

Hængende loftsspejle kan med succes placeres på en enorm, tom væg og over håndvasken, over badeværelsesskabet, for at skabe et praktisk hjørne til dagligt toiletbesøg og praktisk påføring af præcis make-up. Deres placering foran indgangen vil gøre badeværelset mere rummeligt, og hænge dem over for vinduet vil hjælpe med at sprede naturligt lys.

Store loftsspejle vil derfor se smukke ud både i et rum i en boligblok og i et enfamiliehus, og endda på offentlige steder som kontorer og kontorer. De kan være det vigtigste dekorative element på væggen eller kombineres med farvemotivet på fliserne, gulvet eller med farverigt arrangementstilbehør.

Loft-stil spejle er et unikt værktøj til at give rummet endnu mere elegance og gøre det til det mest besøgte rum af husstanden. Du kan vælge et minimalistisk spejl med en smal ramme, der vil passe sammen med en kraftigt dekoreret væg. Et interessant alternativ vil være et hængende spejl med en dekorativ ramme, som vil tiltrække nysgerrige blikke og give rummet ekstra glans. LED loftspejle er en interessant konkurrence for klassiske spejle, de øger komforten og tjener brugerne uanset tidspunktet på dagen og de aktiviteter, du udfører.

Loftspejle – til enhver form for interiør

Spejle i loftstil har været populære i mange år, når man skal indrette moderne badeværelser. Det skyldes, at loftsspejle til entre eller badeværelse passer godt til den længe moderigtige industrielle stil - de vil matche massive træmøbler og stålhylder, metalhylder og badeværelsesskabe i sort eller sølv. Spejle til loftsgangen ser godt ud med naturlige dekorationer, såsom malerier i trærammer, halmophæng eller souvenirs fra udenlandsrejser.

Rektangulære loftspejle er velegnede til badeværelser med klassiske, geometriske vægge og standardmål. De kombinerer godt med en rektangulær håndvaskbordplade, men vil også matche en bordpladehåndvask og messingbeslag. Det er værd at bruge store loftsspejle, når du designer et badeværelse med badekar, eller når du vil introducere mere lys i badeværelset. Ved at bruge et spejl, der dækker hele væggen, vil du optisk forstørre rummet og få lyset fra loftslamperne til at reflektere effektivt, hvilket yderligere vil oplyse rummet og gøre det endnu hyggeligere.

Loftspejle til stuen eller gangen kan blive det primære dekorative motiv i rummet. Deres tilstedeværelse på hovedvæggen i badeværelset gør hygiejneaktiviteter mere bekvemme for voksne og børn. Spejle i loftstil kan forvandle for mørke interiører, og samtidig er deres form minimalistisk nok til, at de ikke overvælder med overskydende dekorationer. Brug dem i dit drømmeværelse, hvis du ønsker et sammenhængende og roligt arrangement. De bliver et perfekt element i stuen og køkkenudstyret i sort og hvid, og de kan suppleres med køkkentilbehør i guld eller sølv, kobber eller gammel messing. Loftsbadeværelsesspejle hjælper med at udjævne forstyrrede proportioner i et lille interiør, og vil også fungere godt, når du designer et badeværelse med skrå lofter eller et arrangement på loftet.

Oplyste loftsspejle – komfort på dit badeværelse

Selvom det kan se ud til, at det ikke er usædvanligt at have et behageligt spejl på badeværelset, er det faktisk en af ​​de vigtigste opgaver, der er værd at huske, når man indretter lejligheden, at vælge det rigtige udstyr til at opfylde husstandsmedlemmernes individuelle behov . Store loftsspejle vil give dig den højeste komfort i dit eget hjem, uanset om du har travlt med at arbejde eller har mere tid til at slappe af i dit yndlingsbadekar. Praktiske spejle til loftsgangen vil gøre det nemmere at tage overtøjet af og på, når du vil føle dig elegant på vej til kontoret. Rektangulære loftsspejle vil appellere til brugere, der ønsker at bryde rutinen i deres lejlighed og samtidig få et badeværelse fyldt med stil og god smag.

Hængende loftsspejle fra Artforma er moderne og gennemtænkte løsninger til ethvert rum, der opfylder husstandsmedlemmernes forskellige behov. Vores tilbud omfatter loftsspejle i forskellige former og farver, så du nemt kan kombinere dem med enkelt tilbehør eller rigt dekoreret badeværelsesudstyr. Vores produkter kan dække hele væggen eller fylde en del af en udvalgt overflade, hvor du også kan placere et blomsterstativ, et interessant maleri eller en praktisk hylde til de mest brugte kosmetik.

De produkter, vi tilbyder, omfatter oplyste loftsspejle med en sensor eller et indbygget berøringspanel. Komplet med designertilbehør har LED loftspejle også en antidugbelægning. De kan have en ekstra lyskilde på en eller flere kanter af spejlet, i en varm, kold eller neutral nuance. Du kan vælge mellem versioner af produktet med et ur, en vejrstation eller en Bluetooth-højttaler, takket være hvilken du kan lytte til din yndlingsmusik eller nyhedsprogrammer på badeværelset. For endnu større bekvemmelighed får du spejlmodeller med en funktionel glashylde til parfume eller kosmetik. Alt dette betyder, at du ikke har nogen grænser, når du designer din drømmelejlighed.

Se vores anmeldelser på  

Se mere