Kampagne -10% med koden 10promo
hello@artforma.com
Skriv en mail til os
Skriv via Messenger
Skriv via WhatsApp

Spejle Lodret

26
De lodrette spejle fra Artforma er en fremragende løsning til optisk forstørrelse af rummet i dit hjem. Takket være deres vertikale form passer de perfekt ind i badeværelset, soveværelset eller entréen og letter for eksempel forberedelserne inden du forlader hjemmet. Den solide konstruktion og den høje kvalitet af materialer garanterer holdbarhed og sikkerhed ved brug af vores lodrette spejle med LED-belysning. Derudover vil deres elegante design blive en stilfuld dekorativ element i dit hjem.
Filtrering
Form af spejl - Rektangulære ✖
Form af spejl - Afrundede ✖
Form af spejl - Oval ✖
Form af spejl - Uregelmæssige ✖
Kollektion - AmbientLine ✖
Kollektion - PremiumLine ✖
Kollektion - Decor ✖
Kollektion - Farvet ✖
LED-belysningssystem - Belysning rundt om spejlet ✖
LED-belysningssystem - Sidebelysning af spejlet ✖
LED-belysningssystem - Topbelysning af spejlet ✖
LED-belysningssystem - Top- og sidebelysning af spejlet ✖
Spejlorientering - Lodret ✖

Vist 26 af 26 produkter

Elegante lodrette spejle til dit hjem

Planlægger du en renovering og leder derfor efter en perfekt matchet dekoration til dit hjem? Start med dekorative spejle med ekstra tilbehør. ArtFormas tilbud omfatter mange spejle i forskellige former. Isærlodrette spejlemed LED-belysning er meget populære. Lad dem fuldstændig ændre udseendet af din lejlighed og give en perfekt æstetisk oplevelse for dine øjne. Vælg den model, der passer bedst til stilen i dit interiør. Tjek hvilket tilbehør du kan bruge i et lodret spejl.

Dekoration med LED-belysning

LED-spejlehar ikke kun en praktisk funktion, men udgør også en elegant dekorativt element, som tilføjer stil og klasse til det rum, det er placeret i. Lodrette spejle er særligt populære på grund af deres praktiske funktion og spejloverfladen, der er praktisk at se på og kan dekorere væggene i næsten ethvert rum. LED-belysningplaceret i spejlet sikrer korrekt belysning, mens du udfører plejeaktiviteter. Et korrekt valgt lodret badeværelsespejl er et perfekt supplement til et stilfuldt interiør. Desuden er LED-belysning både energibesparende og miljøvenligt.

LED-belysning - lysindfaldssystem

Når du vælger etLED-spejl lodret, du kan bruge muligheden til at vælge lysindfaldsmønsteret. Det betyder, at kun det fragment, du vælger, vil blive fremhævet. Belysning omkring spejlet giver en ensartet lysstråle på hver side af det. Dette er helt klart den variant, som vores kunder vælger oftest. Andre omfatter belysning på siderne eller på udvalgte kanter, såsom toppen og siderne. Takket være så mange måder, kan du personliggøre spejlet til din lejlighed så meget som muligt.

Lystype i spejlet

Når du vælger dit drømme vertikale spejl til din lejlighed , pas på farven på dens belysning. Du kan vælge en neutral farve, der blot vil tilføje en smule varme og atmosfære til dit værelse, eller vælge PHILIPS brand belysning, hvis du har brug for stærkere ansigtsbelysning, som vil gøre det nemmere at lægge makeup. LED-farven styres ved hjælp af en touch-kontakt.

Dekorative spejle - praktisk form

Et lodret spejl er bestemt den mest klassiske og traditionelle form for et spejl , som passer til næsten alle rum i dit hus eller din lejlighed. Takket være dens almindelige former kan du nemt matche den med andre dekorative møbler. Spejldekorationer ser bedst ud i interiører domineret af klassiske former og dekorationer. Det er kendetegnet ved en høj, smal form, der giver mulighed for optisk udvidelse af rummet, hvilket især er ønskeligt i tilfælde af et lille rum.

Spejlmål - find den perfekte løsning til dit interiør

Vores lodrette spejle fås i forskellige former og størrelser, hvilket gør det muligt for dem at matche dit interiør perfekt. I konfigurationspanelet kan du nemt vælge de mål og form på spejlet, der bedst opfylder dine forventninger. Vi tager en individuel tilgang til hver ordre, så du kan være sikker på, at du får det spejl, du har brug for. På grund af det faktum, at produktet er lavet til individuel kundeordre, vil du efter afgivelse af ordre modtage information om den planlagte leveringsdato.

Lodret LED-spejl fra AmbientLine-kollektionen

Mirrors i AmbientLine-kollektionen er kendetegnet ved et højt niveau af æstetik og dekorativt udseende. Deres rektangulære form kombineret med belysning får dem til at fremstå visuelt større. Diffuseret lys på bagsiden af spejlet er hovedtræk ved denne kollektion, hvis endelige effekt er atmosfærisk. Lyskilden er ikke rettet direkte mod brugeren, hvilket er en perfekt løsning for folk, der søger en mere subtil og behagelig lysatmosfære.

Lodret LED-spejl fra PremiumLine-kollektionen

Et forslag til spejle fra kollektionen PremiumLine indeholder en kollektion af vertikale spejle, der vil revolutionere dit badeværelses udseende. Lodret badeværelsesspejlPremiumLine er designet på en sådan måde, at belysningen falder på personen, der står foran det, og dermed giver ideelle betingelser for at udføre daglige plejebehandlinger. Spejle fra denne kollektion er kendetegnet ved innovative løsninger, der fokuserer lyset på spejlbrugeren, hvilket sikrer maksimal brugskomfort.

Lodret LED-spejl fra Colorful-kollektionen

Lodrette spejle fra kollektionen af farvede spejle er disse produkter med et originalt design. Takket være dem vil du bringe en moderne og elegant stil til din stue eller kontor. Når du vælger et lodret spejl fra denne serie, kan du vælge farven på overfladen, hvilket er en innovativ måde at dekorere interiøret på. Med forskellige farver at vælge imellem kan du perfekt matche rummets stil og dine præferencer. Lodrette spejle kan hænges i stort set alle rum, og de ser mest imponerende ud i mørke farver. Det er designelementer, som fuldstændig vil ændre dit hjems udseende.

Touchkontakt og vejrstation

Vores sortiment omfatter 120 modeller af spejle. Blandt dem er der også nogle, som du måske kan hænge i din lejlighed. Du kan frit personliggøreLodrette spejlemed yderligere funktioner efter dine behov. Inden for disse funktioner kan du vælge en berøringskontakt, sensorkontakt eller Smart Switch. Hver af disse varianter har særlige egenskaber, som du skal kende. Takket være ekstra funktioner bliver spejlene mere funktionelle og passer endnu bedre til dine behov.

Varmemåtte som et ekstra udstyrselement

Hvis du vil undgå dug af glas overflader på badeværelset har vi en løsning til dig . Når du vælger et ovalt spejl, kan du udstyre det med en speciel varmemåtte. Denne måtte fås i forskellige størrelser. Når du har tændt den, forsvinder dampen hurtigt, og billedet i spejlet forbliver klart. Varmemåttekontakten er nem at bruge og styres af en berøringskontakt.

Spejle efter form

Spejle efter type

Spejle efter rum

Se vores anmeldelser på  

Se mere