Kampagne -5% med koden 5promo
hello@artforma.com
Skriv en mail til os
Skriv via Messenger
Skriv via WhatsApp

Spejle Rektangulære

125
Oplev de rektangulære LED-spejle fra Artforma! Disse stilfulde rektangulære spejle vil ikke kun tilføje lys til dit hjem, men også tilbyde praktiske løsninger. De passer perfekt til både moderne og klassiske interiører og tilbyder en uovertruffen kvalitet og design. Vælg vores rektangulære spejle med belysning til badeværelset eller ethvert andet rum og nyd avancerede funktioner som lysstyring eller indbyggede Bluetooth-højttalere.
Filtrering
Værelsestype - Badeværelse ✖
Værelsestype - Gang ✖
Værelsestype - Salon ✖
Værelsestype - Spisestue ✖
Form af spejl - Rektangulære ✖
Kollektion - AmbientLine ✖
Kollektion - PremiumLine ✖
Kollektion - SlimLine ✖
Kollektion - Decor ✖
Kollektion - Farvet ✖
Kollektion - Retro ✖
LED-belysningssystem - Belysning rundt om spejlet ✖
LED-belysningssystem - Top- og bundbelysning af spejlet ✖
LED-belysningssystem - Sidebelysning af spejlet ✖
LED-belysningssystem - Topbelysning af spejlet ✖
LED-belysningssystem - Top- og sidebelysning af spejlet ✖
Spejlorientering - Vandret ✖
Spejlorientering - Lodret ✖

Vist 45 af 125 produkter

Rektangulære spejle og baggrundsbelysning, en perfekt duo til moderne interiør

Kan du lide løsninger til dit hjem, der er visuelt smukke og funktionelle på samme tid? Så errektangulære spejlemed ekstra belysning det perfekte valg. De vil fungere godt i moderne interiør, men ikke nok med det, for vi har også mange modeller, der også passer ind i mere klassiske arrangementer. Du kan også nemt vælge produkter efter størrelse. Takket være dette kan det rektangulære spejl bruges i både mindre og større rum.

Vores tilbud omfatter vandrette modeller med belysning i form af en attraktiv ramme eller lodrette enkeltlister. Baggrundsbelysningen kan også placeres på bagsiden af strukturen og forsigtigt spredes på væggen. Denne løsning gør, at detrektangulære LED-spejlogså bliver en indretningsindretning. Det er værd at hænge dem for eksempel på en væg lavet af mursten, træ eller beton.

 

Lodrette modeller er værd at montere i små interiører eller i rum, der kræver optisk forlængelse. På grund af deres store overflade kan du se hele din figur i dem.

Rektangulære spejlehar kraftige linjer. Dette udmønter sig i et moderne look. Derfor, hvis du leder efter en måde at tilføje en smule stil til dit interiør, har du fundet den rigtige vej.

Hvorfor er rektangulære spejle med belysning et godt valg ?

Ved at tage et kig på vores tilbud kan du hurtigt justere det rektangulære LED-spejl til dit værelses specifikationer. Baggrundsbelysningen kan være varm eller kølig. Dette udmønter sig i atmosfæren, der for eksempel hersker i badeværelset eller hallen. Farvekontrol er en stor bekvemmelighed, uanset rummets stil og størrelse. Det kan være nyttigt, hvis du har brug for præcist lys til at lægge makeup eller til hjemmeplejebehandlinger.

Hvert rektangulært spejl er lavet med sans for alle detaljer. Du kan vælge mellem enkle modeller eller dem med et dekorativt print. Det kan være et tropisk, geometrisk eller blomstermønster. Det kommer helt an på hvilken model du vælger. Sammen med æstetisk belysning bliver spejlet et dekorativt element. Fineren beskytter glasruden mod mekaniske skader og de negative virkninger af fugt. Som du kan se, er dette en ideel løsning til rum med damp.

Mange produkter har også en særlig varmefunktion, der forhindrer damp i at sætte sig, fx efter et varmt bad. Du kan se dig selv i spejlet med det samme!

Et rektangulært LED-spejler et moderne stykke udstyr, som du kan styre på mange forskellige måder. Du kan vælge mellem enberøringskontakt, takket være hvilken du nemt kan tænde baggrundsbelysningen. En sensorsensor er også en god løsning. Når dine hænder er våde eller snavsede, skal du blot placere din hånd i en afstand på maksimalt 5 cm fra spejlet. Du tænder derefter belysningen, og du kan starte hygiejneaktiviteter. Den mest avancerede løsning er Smart Switch, som giver mange muligheder for at styre spejlet. Dette kan gøres ved hjælp af en fjernbetjening, en applikation på din telefon eller endda din stemme!

Hvert rektangulære spejlfra vores tilbud er designet til at opfylde dine forventninger som meget som muligt. Derfor er den ikke kun udstyret med LED-belysning, men også med en række andre muligheder. Du har indbyggede Bluetooth-højttalere til din rådighed, takket være dem kan du afspille din yndlingsmusik, mens du er på badeværelset eller i hallen og gør dig klar til at gå ud. De er perfekt skjult i huset, så de er ikke mærkbare. Samtidig giver de god lydkvalitet.

Alt du behøver er en strømkilde for at bruge den ekstra mulighed for et ur og en vejrstation. Smartenheder har også mulighed for at tænde for applikationer og vise deres indhold på en glasrude. De er ikke svære at bruge, fordi de ligner en smartphone eller tablet.

Rektangulært LED-spejl - hvilket interiør vil det fungere i?

LED spejl du vil vælge rektangulæruanset størrelsen på dit værelse. Alt du skal gøre er at finde den rigtige størrelse eller bestille et skræddersyet produkt.

Du kan matche finish og dekorative elementer til din indretningsstil. Du kan blandt andet vælge mellem: kobber, sort, hvid, guld og sølv elementer. Hvis du foretrækker produkter færdigbehandlet med træbaseret materiale, har du også denne mulighed. Takket være dette kan du matche det LED rektangulære spejl til enhver dekorationsstil. Du kan hænge dem i et loftsinteriør, tilføje glamour til dit badeværelse eller fylde en klassisk hall med dem.

Produkter fra denne kategori fungerer også som belysning, så de er perfekte til bl.a. hallen, badeværelset eller soveværelset. Du kan også bruge større modeller som garderobeemne. Hvis du vil være opdateret med tid og vejr, skal du vælge en model med en ekstra indbygget vejrstation. Afhængigt af dine tekniske muligheder kan rektangulære spejle tilsluttes via Wi-Fi eller en trådløs sensor placeret uden for bygningen.

Vores tilbud inkluderer ogsåsmarte spejleder vil leve op til forventningerne hos elskere af moderne gadgets. Takket være moderne software kan du tænde dine yndlingsapplikationer og tilbringe en god tid i dit hjem. Kunne du tænke dig at se en tv-serie, mens du tager et bad? Eller måske noget afslappende musik, mens du bruger en ansigtsmaske? Intet problem. Du kan bruge moderne løsninger baseret på kendte systemer som Android, iOS eller Chromecast hurtigt og behageligt. Der er mange tilgængelige programmer, inklusive en webbrowser og en kalender.

Hvad med et indbygget kamera? Takket være dette vil det rektangulære LED-spejl også tjene dig som en måde at kommunikere med dine kære på. Du kan også hurtigt tjekke, hvad der sker på sociale medier. Denne løsning vil fungere i ethvert hjem, selvom den har mange husstandsmedlemmer. Alle vil finde deres yndlingsapplikationer her, som vil ledsage dig under dine daglige hygiejne- og plejeaktiviteter.

I et perfekt glat glas kan du ikke kun se på dig selv, før du går ud eller ordne din makeup. Når omgivelserne reflekteres på det, bliver rummet også optisk større. På denne måde er detrektangulære spejlen smart løsning til mikroskopiske interiører. Tjek det fulde tilbud!

Spejle efter form

Spejle efter type

Spejle efter rum

Se vores anmeldelser på  

Se mere