Kampagne -10% med koden 10promo
hello@artforma.com
Skriv en mail til os
Skriv via Messenger
Skriv via WhatsApp

Salon

17
Filtrering
Værelsestype - Salon ✖
Form af spejl - Runde ✖
Form af spejl - Rektangulære ✖
Kollektion - Decor ✖
Spejlorientering - Vandret ✖
Spejlorientering - Lodret ✖

Vist 17 af 17 produkter

Dekorative spejle til stuen

ModerneLED-spejleer en unik vægdekoration, der ikke skal bruges på badeværelset eller hal. Spejldekorationer bruges i stigende grad i stuer, f.eks.Dekorative spejle til stuenArtforma betyder sikring af højkvalitets materiale og funktionalitet, der letter daglig brug af spejlet. Vælg en af stuespejlmodellerne og nyd dit rums nye udseende. Gå amok med dens form og skift arrangementet i dit hjem. Hvert bestilt spejl er håndlavet og individuelt skræddersyet til kundens behov, hvilket sikrer originalitet og en perfekt pasform til deres krav.

De mest populære modeller af dekorative spejle

Vores sortiment omfatter både moderne dekorative spejlesåvel som klassiske. Korrekt brug af glasruder i stuer giver mange fordele. Spejle forstørrer visuelt værelser og tilføjer lethed til dem. Spejldekorationer er en god idé til at lukke mere lys ind i rummet. Spejlenes rolle slutter dog ikke med det praktiske – et indrammet spejl kan også være et dekorativt element, der beriger rummet og giver det karakter. Vælg en af de populære modeller af et stuespejl i en uregelmæssig form eller med en farverig overflade.

Stuespejl – hvor skal det hænges?

Fællesværelser tilbringer tid med familien er kendetegnet ved et ret veletableret arrangement. For at bryde det klassiske design af stuen er det værd at købe et spejl, der kan have mange anvendelsesmuligheder. Et stuespejl vil se bedst ud på en væg uden anden vægdekoration. Så vil spejleffekten være mere mærkbar. Spejle vil fungere godt over skabe. Hvis du vil tilføje noget elegance til rummet, skal du vælge et spejl over kommoden.

Spejl til stuen som en sminkebord

Besiddelse sminkeborde er yderst praktiske for enhver kvinde, der kan lide at passe på sit udseende. Hvis du har et toiletbord, men mangler et veloplyst spejl, anbefaler vi at vælge et spejl fra vores kollektion. Takket være speciel belysning vil du være i stand til at lægge din daglige makeup præcist og med fornøjelse. Yderligere muligheder for at udstyre spejlet vil være nyttige, når du skal have et tættere billede. Belysning vil øge komforten af dit arbejde foran spejlet, og ikke kun på badeværelset - bare køb et simpelt skrivebord og et oplyst Artforma spejl.

LED spejl - belysning, der vil ændre dit rum

Et spejl med belysning er et praktisk og dekorativt element i boligindretning, især i minimalistiske arrangementer. Takket være dets funktionalitet og æstetik kan det være et karakteristisk punkt for et givet rum. Ekstra spejlbelysning vil give rummet karakter og gøre det mere venligt og hyggeligt. Et LED-spejl med belysning kan være det perfekte valg for folk, der værdsætter enkelhed, minimalisme og elegance. Hvis du beslutter dig for at placere spejle i stuen, kan du forvente, at interiøret bliver smukt oplyst.

Dekorative spejle til stuenmålrettet

En af de vigtigste faktorer for kunderne er evnen til at tilpasse spejlets dimensioner til individuelle behov. Hver lejlighed har forskellige rumindretninger, og derfor tilbyder vi vores kunder et specialfremstillet dekorativt spejl. Takket være dette kan du justere spejlets bredde og højde til det specifikke sted, hvor det skal placeres. Vi tilbyder forskellige størrelser og typer af spejlruder, som giver mulighed for et perfekt match til stil og pladsbehov. Find ud af, hvilke dimensioner af spejlet der passer bedst til dit interiør

Rundt spejl til stuen

Runde spejle er meget populære på grund af deres alsidighed og tilgængelighed i mange indretningsstile. Deres brug behøver ikke kun at være begrænset til at opfylde en praktisk funktion, altså evnen til at styre rummets udseende, men det kan også være en udsmykning af hele rummet. Takket være den optiske udvidelse af rummet og refleksion af lys er runde spejle desuden et glimrende valg, hvis du ønsker at oplyse interiøret. Spejle i runde rammer på strimmel passer perfekt ind i skandinavisk interiør og loftstil. De kan hænges på væggen med fotorammer eller fotos, hvilket skaber et originalt kunstgalleri.

Et rektangulært spejl over kommoden

De kan hænges enten i orientering lodret og vandret, hvilket gør det muligt at tilpasse dem til rummet på væggen og andre elementer i udstyret. Et vandret hængt spejl vil fungere godt over en kommode, mens et lodret hængt spejl vil være en ekstra indretning og giver dig mulighed for at vurdere hele din figur. Rektangulære spejle er også et ideelt dekorativt element i rum i industriel stil. En interessant løsning er at placere et rektangulært spejl i lodret position modsat vinduet. Takket være dette vil det efterligne yderligere ruder, hvilket giver indtryk af gennemsigtighed.

Dekorkollektion

Dekorative spejle til stuen fra Decor-kollektionen er en unikt forslag til dem, der leder efter ægte arrangementperler. Indretningsprodukter er kendetegnet ved en farverig ramme, som du kan vælge fra en række færdige mønstre. Du finder blandt dem: avantgarde geometriske motiver og lidt mere sarte former. Vi er sikre på, at du helt sikkert vil vælge noget for dig selv. Dekorative spejle til stuenfra Decor-kollektionen er eksempler på vægdekorationer i god smag.

Vælg kontakten til LED-spejlet

I hvert Artforma-spejl kan du desuden vælge baggrundslyskontakten. Vi tilbyder to varianter at vælge imellem. Den første er en touch-kontakt, som er en traditionel måde at tænde spejlbelysningen i stuen på. Den anden er en sensorkontakt, som er en meget mere bekvem måde at tænde spejlet på med en hånds bevægelse. Hver knapvariant kan placeres i den centrale del forneden, langs rammen eller på dens venstre side. Hvilken mulighed ville du vælge for dig selv?

Spejl til stuen - ofte stillede spørgsmål

Spejl eller billede i stuen?

Når du indretter stuen, skal du huske på tilbehør, der vil påvirke dit værelses udseende positivt. En af de hyppigst valgte muligheder er et stort maleri på hovedvæggen. Et lige så interessant alternativ til grafik eller lærred er dog et stuespejl. Spejle til stuen giver dig mulighed for visuelt at forstørre et lille interiør, og når de hænges over for vinduet, lyser de det effektivt op. I en stor stue kan du bruge rammer til at forbinde et billede med et spejl. Til dekoration kan du bruge belysningselementer, der lyser op for din refleksion og det rum, du befinder dig i.

Sådan vælger du et spejl til stuen ?

Spejle til stuen skal matche dit værelses overordnede stil. Deres størrelse afhænger af størrelsen af stuen og andre dekorationer på væggen. Det populære stuespejl har en rektangulær form - du kan hænge det over sofaen eller over en kommode med bøger. Hvis du vælger et spejl med LED-belysning, får du en ekstra lyskilde på dit afslapningssted.

Spejl i stuen - i hvilken højde skal det hænges?

Et spejl til stuen skal placeres et sted, hvor du har let adgang, og lige så vigtigt, hvor du tydeligt kan se hele husstandens medlemmer. Du kan placere et stort, rektangulært spejl med LED-baggrundsbelysning over sofaen. Et tilbehør, der hænger på en smal væg, vil udjævne proportionerne i stuen. Du kan hænge et højt og aflangt spejl på en fri væg mellem vinduerne. Dette er en fantastisk måde at drage fordel af naturligt lys, mens du prøver på hele figuren.

Hvor kan man købe et spejl til stuen?

Moderne spejle til stuen med brug af teknologiske innovationer findes i Artformas tilbud. I det multifunktionelle stuespejl kan du justere intensiteten og typen af lys, og det dekorative LED-lyspanel vil skabe en hyggelig atmosfære i stuen. Butikkens tilbud omfatter cirkulære spejle og rektangulære modeller. Du kan vælge en dekorativ ramme til dine spejle, der vil dekorere dit interiør på en original måde og tilføje stil og unik elegance.

Spejle efter form

Spejle efter type

Spejle efter rum

Se vores anmeldelser på  

Se mere