Kampagne -5% med koden 5promo
hello@artforma.com
Skriv en mail til os
Skriv via Messenger
Skriv via WhatsApp

Salon

17
Filtrering
Værelsestype - Salon ✖
Form af spejl - Runde ✖
Form af spejl - Rektangulære ✖
Kollektion - Decor ✖
Spejlorientering - Vandret ✖
Spejlorientering - Lodret ✖

Vist 17 af 17 produkter

Salon

Et dygtigt udvalgt vægspejl kan forstørre rummet optisk og endda gøre det lysere! Så hvorfor er det værd, at vælge et dekorativt spejl til din stue?

 

Spejl til din stue

Et vægspejl er en perfekt løsning for alle, der ønsker at forfine deres rum på en moderigtig og stilfuld måde. Dekorativt spejl vil præsentere sig smukt over sofaen, pejsen og ved siden af spisebordet, men ikke alene! Et spejl over en kommode er derimod et hit i de senere år. Det giver dig mulighed for at forfine dit rum på en måde, der kombinerer funktionalitet med mode. Ingen vil gå ligegyldigt forbi!
Dekorative spejle til stuen fra Artforma vil glæde hele familien! I vores tilbud finder du rektangulære og runde forslag, der er ideelle til alle, selv de mindste, adskilte sted.

 

Snesevis af modeller og mulighed for at personliggøre sin egen ordre

 

Husk, at det er dig, som bestemmer, hvordan dit spejl i stuen skal se ud! Planlæg den efter dine behov. Vælg løsninger med en bestemt højde, bredde og lysfarve. Du kan også slå dig løs og vælge et af de snesevis af modeller, der passer perfekt til både klassisk og moderne, rustikke og skandinaviske indretninger!
Spejl i stuen behøver ikke at være kedeligt! Vi kan bl.a. tilbyde dig abstrakte, blomstrede, mosaik- eller art deco-mønstre. Med vores løsninger kan du kombinere den praktiske funktion af spejlet med et moderigtigt mønster og få en perfekt dekoration til din stue!
Ønsker du at hænge et spejl over din kommode? Har du allerede nok billeder og har brug for noget praktisk? Dekorative spejle til stuen fra Artforms tilbud er en garanti for den højeste kvalitet og tidløst design! Tjek vores tilbud!

Se vores anmeldelser på  

Se mere