Kampagne -10% med koden 10promo
hello@artforma.com
Skriv en mail til os
Skriv via Messenger
Skriv via WhatsApp

Små spejle LED

49
Filtrering
Værelsestype - Badeværelse ✖
Form af spejl - Runde ✖
Form af spejl - Rektangulære ✖
Form af spejl - Afrundede ✖
Form af spejl - Oval ✖
Kollektion - AmbientLine ✖
Kollektion - PremiumLine ✖
Kollektion - Farvet ✖
LED-belysningssystem - Belysning rundt om spejlet ✖
LED-belysningssystem - Top- og bundbelysning af spejlet ✖
LED-belysningssystem - Sidebelysning af spejlet ✖
LED-belysningssystem - Topbelysning af spejlet ✖
Spejlorientering - Vandret ✖
Spejlorientering - Lodret ✖

  • 1
Vist 45 af 49 produkter

Små spejle

Drømmer du om at indrette et funktionelt og komfortabelt interiør? Små spejle er en glimrende mulighed for dem, der trods den lille plads har brug for praktisk at indrette deres stue, korridor eller badeværelse. Små spejle på væggen vil fungere godt i både en etværelses lejlighed til en enkelt person og en rummelig lejlighed i et lejemål. Et lille spejl vil fungere godt på et teenagerværelse og i soveværelset, når du effektivt vil udføre aftenplejebehandlinger.

Små spejle med LED-belysning er en ideel løsning til et lille badeværelse med en usædvanlig form, som mangler plads til en ekstra lyskilde. Små hængende spejle kan placeres selv på en smal væg, nær håndvasken eller badeværelsets kosmetikskab. Et lille spejl vil optisk forstørre rummet, oplyse det og samtidig give dig mulighed for bekvemt at lægge din make-up.

Små spejle til væggen - komfort i dit hjem

Selv hvis du tror, at der ikke er plads til et behageligt spejl i din lejlighed - vil små LED-spejle give dig glæde, mens du udfører hverdagsaktiviteter . Små spejle passer på en smal væg i hallen, du kan kombinere dem med en garderobebøjle eller en hylde til de mest nødvendige ting.

Små badeværelsesspejle< /u> kan bruges i dine arrangementer , hvor det vigtigste dekorative motiv er massive møbler eller farverigt tapet på væggen. De vil se interessante ud i kombination med rigt dekorerede vægfliser eller glamourøse tilbehør.

LED-spejle - små detaljer, der gør forskellen

At skabe et vellykket arrangement af en lejlighed i en boligblok eller et lille badeværelse i et enfamiliehus , har du brug for et pænt og korrekt udvalgt spejl. Et spejl med små dimensioner passer til et rum med mange tilbehør i forskellige former og teksturer. Det vil appellere til husstandsmedlemmer, der bringer souvenirs tilbage fra deres hyppige udenlandske helligdage og derefter viser dem på væggene i stuen. Det lille spejl vil passe selv i en meget smal hall eller korridor, hvor du kan placere et rummeligt indbygget klædeskab.

Et moderne lille LED-spejl er et af mange interessante forslag i Artforma-butikken. Vores tilbud omfatter modeller i forskellige former og størrelser, så du finder spejle, der passer perfekt til dit interiør. Du kan vælge et spejl i klassisk form eller vælge en version med LED-baggrundsbelysning, vejrstation, ur eller Bluetooth-højttaler. Som en tilføjelse kan du montere en praktisk hylde til kosmetik, hvor du kan placere din ansigtscreme eller parfume.

Se mere