Kampagne -10% med koden 10promo
hello@artforma.com
Skriv en mail til os
Skriv via Messenger
Skriv via WhatsApp

Spejle Decor

157
Dekorative spejle er kendetegnet ved unikke flerfarvede rammer, der er en dekoration i sig selv. De unikke mønstre på spejlene gør de rum, der er dekoreret med dem, til en oase for elskere af kreative interiører. Takket være de mange forskellige tilgængelige designs og former kan dekorative spejle med LED-belysning fra Artforma erstatte et maleri eller en plakat og blive hoveddekorationen på væggen.
Filtrering
Værelsestype - Badeværelse ✖
Værelsestype - Gang ✖
Værelsestype - Salon ✖
Værelsestype - Spisestue ✖
Form af spejl - Runde ✖
Form af spejl - Rektangulære ✖
Form af spejl - Oval ✖
Form af spejl - Uregelmæssige ✖
Kollektion - AmbientLine ✖
Kollektion - PremiumLine ✖
Kollektion - Decor ✖
Kollektion - Farvet ✖
Kollektion - Retro ✖
LED-belysningssystem - Belysning rundt om spejlet ✖
Spejlorientering - Vandret ✖
Spejlorientering - Lodret ✖

Vist 45 af 157 produkter

Dekorative spejle

Speile har udover deres praktiske funktion at iagttage deres egen refleksion eller oplyse rummet, også en dekorativ funktion. Det er et praktisk indretningstilbehør, uden hvilket det er svært at forestille sig enhver lejlighed eller hus. Dekorative spejleer bestemt et element, der kan ændre designet af ethvert interiør. Både i hjemmet og på arbejdspladsen har spejle ikke kun en praktisk, men også en æstetisk funktion. Denne løsning har mange fordele og kan nemt diversificere dit hjem, især hvis du bruger moderne spejle udstyret med LED-baggrundsbelysning.

Dekorative spejle - fordele ved en sådan løsning

Den klart største fordel, som dekorative spejle giver, er, at de udvider rummet. Takket være omgivelsernes reflektion giver disse spejle indtryk af et større rum, hvilket især er nyttigt i små rum. Lyset, der reflekteres i spejlet, tilføjer også lysstyrke og plads i mørke og mørke rum. Takket være lysreflektionen kan disse spejle oplyse mørke hjørner og rum, hvilket er særligt gavnligt i rum uden adgang til naturligt lys.

Desuden er dekorative spejle et element, der diversificerer interiøret, kan supplere hele arrangementskonceptet. Dekorative spejle kan laves i forskellige former, størrelser og stilarter, hvilket giver dem mulighed for at passe ind i forskellige interiører. De kan være enkle og minimalistiske eller dekoreret med udskårne rammer, krystaller eller andre dekorationer. På grund af det faktum, at disse spejle er både funktionelle og dekorative, kan de være omdrejningspunktet i rummet og tiltrække opmærksomhed.

Dekorativt spejl - hvad skal man være opmærksom på, når man handler?

Dekorative spejle er perfekte dekorative tilbehør, der kan bruges i ethvert rum. Det er dog vigtigt at vælge spejle, der matcher stilen og indretningen, fx vil spejle med en klassisk og dekoreret ramme passe perfekt ind i klassisk interiør, og spejle med et moderne design vil fungere godt i rum indrettet i moderne stil. Der er også eklektiske rum, hvor du kan kombinere forskellige stilarter. Det er også vigtigt at orientere dekorative spejle korrekt - i høje rum er det værd at bruge vandret placerede spejle for at give indtryk af et større rum, mens lodret placerede spejle i lave rum vil være bedre, fordi de vil forlænge rummet.

Når du vælger et sted på væggen til et dekorativt spejl, er det vigtigt at huske, at dets hovedfunktion er at afspejle billedet. Derfor bør du ikke placere spejlet på steder, hvor refleksionen vil være ugunstig eller kaotisk, fx i nærheden af en dør, en pæl eller andre uattraktive arkitektoniske elementer. Et dekorativt spejlkan dog ikke kun bruges til at vise, men også til at dække. De bruges ofte til at dekorere uudviklede vægge, hvilket giver rummet dybde og eliminerer indtrykket af tomhed. Dekorativt spejl vil også fungere godt på steder, hvor der er uregelmæssige vægfremspring, da de forsigtigt skjuler dem.

Der er mange andre ideer til at placere et spejl på væggen, som f.eks. pladsen over sofaen i stuen, over sengegavlen eller en spejlvæg i entreen. Det hele afhænger af din kreativitet og dekorative behov i et givent rum.

Dekorative spejle i LED-versionen - innovation til en god pris

Spejle - både klassisk og moderne – det er elegante dekorationer, der ikke udelukkende behøver at være funktionelle. De kan også være et dekorativt element, der tiltrækker opmærksomhed takket være deres spejlegenskaber. På denne måde er spejle en fremragende dekoration til forskellige interiørstilarter, takket være den brede vifte af forskellige former og former, som moderne modeller tilbyder.

Hvis du leder efter en moderne, funktionel og på samme tid dekorativ løsning, er det værd at overveje at købe et rektangulært spejl. udstyret med LED-belysning, og overvej også en løsning med en smart home-funktion. Dette produkt kombinerer traditionelle spejlfunktioner med innovativ teknologi, som giver dig mulighed for at bruge mange nyttige funktioner, der gør hverdagen nemmere. Takket være dette, mens du organiserer din garderobe, kan du samtidig nyde din yndlingsserie eller musik fra populære streamingplatforme som Spotify, Apple Music eller Tidal. Dette vil helt sikkert gøre dine daglige aktiviteter nemmere og mere behagelige at bruge.

Brugen af et LED-spejl på badeværelset giver dig mulighed for præcist at se din refleksion fra alle sider og i forskellige lysforhold. Sådan et dekorativt spejl giver dig mulighed for at spare værdifuld plads, især i mindre rum. I hallen vil en sådan dekoration tilføje elegance og modernitet, og delikat belysning vil skabe en behagelig atmosfære.

I soveværelset vil spejle med LED-belysning give subtil belysning, der fremmer afslapning og hvile. Justering af lysintensiteten giver dig mulighed for at tilpasse belysningen til dine individuelle behov. I stuen er LED-spejle med belysning til gengæld et originalt dekorativt element, der giver interiøret en unik karakter. De kan bruges til at fremhæve bestemte siddehjørner eller til at skabe interessante lyseffekter eller blot til at give interiøret en specifik, hyggelig karakter, der vil opmuntre dig til at bruge det givne interiør.

Du kan find moderne dekorative spejle på Artforma

Hvis du planlægger at forbedre dit påklædningsværelse, badeværelse, soveværelse eller stue og ønsker at findedekorative spejlemed LED-belysning er det værd at besøge Artformas hjemmeside. pl. Dette er en butik, der tilbyder en række forskellige modeller i forskellige former og størrelser, der passer perfekt til dit interiør og tilføjer en moderne stil til det. LED-spejletilbydes af Artforma er ikke kun dekorative elementer, men også praktiske løsninger, der vil øge funktionaliteten af din lejlighed afhængigt af dine præferencer og behov.

Spejle efter form

Spejle efter type

Spejle efter rum

Se vores anmeldelser på  

Se mere