Kampagne -10% med koden 10promo
hello@artforma.com
Skriv en mail til os
Skriv via Messenger
Skriv via WhatsApp

Blå spejle LED

13
Filtrering
Form af spejl - Runde ✖
Form af spejl - Rektangulære ✖
Form af spejl - Afrundede ✖
Form af spejl - Oval ✖
Form af spejl - Uregelmæssige ✖
Kollektion - Farvet ✖
Spejlorientering - Vandret ✖
Spejlorientering - Lodret ✖

Vist 13 af 13 produkter

Blå spejle

Blå spejle er en af de mest interessante og originale ideer til et unikt arrangement af din plads. Den blå farve forbindes normalt med vand – det er en perfekt kombination med badeværelsesudstyret, hvor du kan slappe af efter en hård dag. Du kan også med succes placere denne model på væggen i hallen eller hænge den i stuen. Rammens blå farve kombinerer interessant med mange farver og strukturer - det giver dig mulighed for at skabe et roligt og harmonisk rum for din familie.

Blå spejl hjælper dig med at designe et rum, hvor du nemt kan dulme dine tanker. og slappe af i en behagelig atmosfære. Den blå ramme vil se attraktiv ud på en glat væg i hvide nuancer af grå og beige. Det er også en god idé at hænge det Blå spejl sammen med dine yndlingssouvenirs fra udlandsrejser på hovedvæggen i stuen. Blå spejle bringer ferieminder frem, er forbundet med havets blå og får dig til at drømme.

Farverige blå spejle – stilfulde og med karakter

Blå spejle er et attraktivt tilbud for dem, der kan lide at lege med levende farver i deres omgivelser. Blå kan optræde i mange former – diskret blå er en pastelbase til hvide, beige og cremefarvede nuancer af vægge, tekstiler i stuen eller fliser på badeværelsesvæggen. Den intense blå farve er perfekt i kombination med sølv, guld eller messing - det er den farve, der er værd at vælge badeværelsesindretning, hvis du ønsker at få et modigt og stilfuldt rum til at passe på dit udseende.

A diskret spejl i en smal ramme over Vasken giver dig mulighed for bekvemt at lægge din makeup og passe dit udseende om aftenen. Til stuen skal du vælge et blåt spejl med en rigt dekoreret ramme - så bliver det det primære dekorative motiv i stuen.

Dekorativ blå spejle – leg med farver

Et blåt spejl i stuen giver dig mulighed for at ændre karakteren af dit yndlingsinteriør med nogle få enkle trin. Vælger du dekorative blå spejle, vil du kunne fylde dit badeværelse med kvalitets indretningselementer, der garanterer nem og intuitiv brug på ethvert tidspunkt af dagen. Dette er produkter fulde af bekvemmeligheder, der giver dig mulighed for at bruge en række tilbehør - en praktisk radio, et ur, en vejrstation eller en praktisk hylde til kosmetik. Du kan slappe af præcis, som du vil, og nyde de nyeste løsninger lige ved hånden.

Se vores anmeldelser på  

Se mere