Kampagne -10% med koden 10promo
hello@artforma.com
Skriv en mail til os
Skriv via Messenger
Skriv via WhatsApp

Grønne spejle LED

13
Filtrering
Form af spejl - Runde ✖
Form af spejl - Rektangulære ✖
Form af spejl - Afrundede ✖
Form af spejl - Oval ✖
Form af spejl - Uregelmæssige ✖
Kollektion - Farvet ✖
Spejlorientering - Vandret ✖
Spejlorientering - Lodret ✖

Vist 13 af 13 produkter

Grønne spejle

Drømmer du om et originalt og funktionelt rum? Grønne spejle til badeværelset eller hallen er et af de mest interessante elementer i udstyr, der giver dig mulighed for at skabe et vellykket og smagfuldt arrangement. Den grønne farve på spejlet er bestemt noget moderne, der vil overraske dine gæster. Samtidig giver denne farve dig mulighed for at omgive dig med nuancer af naturen og trække på den gode energi, som planter giver.

Grønt er afslappende for øjnene og sindet. På den anden side, ved at bruge levende nuancer af denne farve, kan du designe et rum, der er fyldt med motivation til at handle. Det grønne spejl vil være passende i stue, badeværelse og entre. Et stort grønt spejl vil få dig til visuelt at forstørre selv et meget smalt og vanskeligt at arrangere rum eller med succes arrangere et badeværelse med skråninger.

Grønne spejle - lidt modernitet i dit hjem

Grønne spejle vil fungere i et hus fyldt med farver, samt i et rum i minimalistisk stil. Du kan kombinere den grønne spejlramme med andre farver taget fra jordfarver - det vil være en vellykket kombination med brun, nuancer af beige, creme og hvid samt naturligt træ. Et grønt spejl med naturlige møbler og levende blomster i stuen er en idé til et sted, hvor du kan slappe af og slippe af med stress.

Farverige grønne spejle kan bruges som et element, der ikke kun vil påvirke æstetikken, men også forbedre stemningen i din husstand. Du kan vælge mellem spejle i intens grøn, dyb flaskegrøn eller delikat havfarve. Til gengæld er det en positiv nuance af lys akvamarin, pastelgrøn, som minder om tonen i unge blade eller mynte - du kan frit kombinere dem i motiver på møbler, vægge, tapet eller badeværelsesfliser.

Grønt spejl - energi i dit hjem

Grønne spejle fra Artforma-tilbuddet er et forslag til folk, der ikke er bange for dristige løsninger i boliginteriør. Du kan kombinere et grønt spejl med guld, sølv eller sort. Hæng dem på baggrund af mønstret tapet eller i nærheden af en marmorvask. Blandt Artformas produkter finder du modeller med en ekstra vejrstation, sensor, attraktiv baggrundsbelysning eller ur - alt sammen for at du kan slappe af på badeværelset præcis, som du har lyst. Hvert spejl er skabt med sans for detaljer - du får udstyr, der vil give dig glæden ved at bruge i mange år.

Se vores anmeldelser på  

Se mere