Kampagne -10% med koden 10promo
hello@artforma.com
Skriv en mail til os
Skriv via Messenger
Skriv via WhatsApp

Spejle Hænge

6
Se tilbuddet på hængende spejle på en læderrem fra Artforma! At hænge et spejl på en rem er en original løsning, der ikke kun er meget praktisk, men også visuelt imponerende. Det usædvanlige udseende og den nemme installation er de største fordele ved produkter i denne kategori. LED-hængespejle vil give dit interiør en unik charme og blive en kilde til ekstra belysning.
Filtrering
Værelsestype - Badeværelse ✖
Værelsestype - Gang ✖
Værelsestype - Salon ✖
Form af spejl - Runde ✖
Kollektion - Spejle Hænge ✖
LED-belysningssystem - Belysning rundt om spejlet ✖

Vist 6 af 6 produkter

Hængende spejle - komfort og kvalitet i din lejlighed

Det er svært at forestille sig en veldesignet lejlighed uden et spejl - et hængende spejl er et af de vigtigste udstyr, som har en positiv indflydelse på rummets attraktivitet og gør andet tilbehør bedre eksponeret. Store spejle, der hænger i et lille badeværelse, får rummet til at virke optisk større og udjævner samtidig dets proportioner. Et velafstemt spejl til hallen i en boligblok eller et enfamiliehus vil komplementere det originale arrangement, give dig mulighed for komfortabelt at deltage i hverdagens aktiviteter og give dig mulighed for at slappe af komfortabelt efter en intens dag fuld af spænding.

Runde hængende spejle er den mest populære type spejle, der findes både i små, smalle og svært overskuelige indretninger, samt i rummelige rum, hvor spejle kombineres med rigt udsmykkede vægge, dekorative vægfliser eller kunstneriske dekorationer. Du kan bekvemt kombinere dem med moderne malerier, hænge dem omgivet af grønne planter eller placere dem i nærheden af ​​badeværelsesskabe, der giver dig mulighed for at organisere rummet godt. Vægspejle kan være en selvstændig vægdekoration - så ser de elegante ud på glatte overflader, matte fliser eller med træpaneler, hvilket kan være interessant for fans af boho-stilen og naturelskere.

I et veldesignet badeværelse fylder et ophængt spejl de hjørner, der er sværest at passe, så det er værd at hænge det på en væg på loftet eller i et soveværelse med skråninger. Placerer du dem foran indgangsdøren, vil det give endnu større dybde og vil effektivt reflektere dagslyset i et badeværelse uden vinduer. Hængende spejle med belysning er en måde at spare plads på, især i et lille interiør, hvor klog planlægning af stort set hver mindste detalje er vigtig.

Hængende LED-spejle – stil i dit drømmebadeværelse

Hængende spejle med belysning er en ny kategori af praktiske badeværelsesprodukter, der kombinerer funktionerne fra et klassisk badeværelsesspejl og en ekstra lyskilde. Vælger du LED-hængende spejlversionen, med et bredt panel på hver kant af spejlet, får du en intens belysning, der med succes kan erstatte en standard loftslampe. Vægspejle passer til alle typer badeværelser – både små og rummelige, med vinduer, hvor der er lys nok hver dag.

En veldesignet hal kræver et korrekt afstemt spejl. LED-hængende spejle fra Artforma-butikken vil se interessant ud i et værelse i moderne stil med højglans eller moderne møbler. Du kan placere hængende spejle med belysning på væggen i en stue i industriel stil - de vil kombineres stemningsfuldt med møbler i sorte, brune eller sølvfarver, samt stål, messing eller sort badeværelsesindretning på toilettet. I et lille eller smalt badeværelse er det værd at vælge et spejl, der hænger på hele væggen.

Store hængende spejle er det bedste valg til en hall, hvor spejlet vil balancere proportionerne af et interiør, der er for langt eller meget højt. De vil helt sikkert være nyttige, når du klæder dig på eller skifter tøj, for at gøre det mere bekvemt at se på dig selv og føle dig elegant i dit yndlingstøj. Du kan placere et rundt spejl hængende i entreen eller over sofaen i stuen, i stedet for et klassisk maleri eller en reol. Vægspejle vil også fungere godt på et børneværelse, så din lille kan se på deres refleksion og lære endnu bedre om verden omkring dem. Et hængt spejl i soveværelset vil være nyttigt, når det også fungerer som et omklædningsrum med en rummelig garderobe til tøj og tilbehør. Et hængende spejl, der er korrekt afstemt til rummet, er en garanti for, at du vil skabe et funktionelt rum i din lejlighed.

Hængende spejle med belysning – modernitet lige ved hånden

Hængende LED-spejle, der fås i Artforma-butikken, er et unikt tilbud henvendt til krævende kunder, der leder efter en smule luksus. Deres funktionalitet og moderne løsninger gør daglige hygiejneaktiviteter til en fornøjelse og foregår i en unik atmosfære. Det er værd at hænge store hængende spejle over håndvaskskabet, placere dem nær hylden med make-up kosmetik eller nær brusekabinen. Et spejl i en rund eller oval form vil harmonisk kombineres med geometriske former, såsom en rektangulær garderobe, en firkantet hylde til håndklæder eller en aflang hylde til småting.

Hængende spejle med belysning fra Artforma giver den højeste brugskomfort - vores tilbud omfatter spejlmodeller i form af en cirkel, firkant eller rektangel, i forskellige størrelser og med en række nyttigt tilbehør. Hver af dem kan suppleres med et lyspanel placeret på en af ​​siderne af spejlet eller i alle dets ender. LED-belysning vil primært være nyttig i et lille badeværelse eller et rum, hvor der ikke er plads til klassisk belysning. Du kan vælge mellem produkter med en meget dekorativ, bred ramme eller minimalistiske modeller, der smelter problemfrit ind i en rigt dekoreret væg.

Designerspejle fra Artforma kan fungere som en multimediestation til hjemmet, da de giver dig mulighed for at afspille din yndlingsmusik eller radio takket være den indbyggede Bluetooth-sender. Du kan også installere en ekstra vejrstation i hvert spejl, vælge muligheden med et ur eller en praktisk varmemåtte, der forhindrer overdreven fordampning. For parfumeelskere har producenten forberedt en praktisk glashylde til kosmetik, som vil fungere godt i badeværelset eller hallen. Kunder kan også bruge et sammenfoldeligt makeup-spejl - alle disse elementer gør brugen af ​​Artoforma-spejlet til en sand fornøjelse. Vil du have en afslappende atmosfære i dit badeværelse eller din stue? Du kan vælge lysintensiteten og dens farver - fra kold, over neutral, til varm, for at få den optimalt møblerede lejlighed i dine drømme.

Se vores anmeldelser på  

Se mere