Kampagne -10% med koden 10promo
hello@artforma.com
Skriv en mail til os
Skriv via Messenger
Skriv via WhatsApp

Store spejle LED

77
Filtrering
Værelsestype - Badeværelse ✖
Værelsestype - Gang ✖
Værelsestype - Salon ✖
Form af spejl - Runde ✖
Form af spejl - Rektangulære ✖
Form af spejl - Afrundede ✖
Form af spejl - Oval ✖
Kollektion - AmbientLine ✖
Kollektion - PremiumLine ✖
Kollektion - Farvet ✖
Kollektion - Spejle Hænge ✖
LED-belysningssystem - Belysning rundt om spejlet ✖
LED-belysningssystem - Top- og bundbelysning af spejlet ✖
LED-belysningssystem - Sidebelysning af spejlet ✖
LED-belysningssystem - Topbelysning af spejlet ✖
Spejlorientering - Vandret ✖
Spejlorientering - Lodret ✖

  • 1
Vist 45 af 77 produkter

Store spejle

Store spejle til badeværelset eller hallen er en unik kategori af produkter, takket være hvilke du radikalt kan ændre udseendet af enhver indre. Store vægspejle til stuen vil med succes erstatte et klassisk maleri over sofaen, hjælpe visuelt med at forstørre rummet og oplyse rummet uden en ekstra lyskilde. Et meget stort vægspejl kan blive det primære dekorative motiv i rummet, hvor du kan lide at slappe af eller tilbringe tid med venner.

Et stort spejl på hovedvæggen i hallen eller badeværelset vil give interiøret ekstra dybde, og dets proportioner vil være jævne. Dette er en opskrift på at dekorere et usædvanligt værelse med skrå lofter eller højt til loftet, fordi et spejl i en dekorativ ramme giver dig mulighed for at designe et hyggeligt hjørne til arbejde og afslapning. Store spejle med belysning vil komplementere loftbelysningen og give dig diskret lys på sidevæggen, perfekt til aftenen eller til at se en film.

Store spejle til badeværelset< /u> - komfort i hverdagen

Store LED-vægspejle er et forslag til folk, der værdsætter moderne og funktionelle løsninger i deres hjem . Store spejle i stuen eller hallen kan være det eneste element i rummets indretning – så er det værd at bruge en meget dekorativ ramme, der vil matche de øvrige elementer i udstyret.

Store rektangulære vægspejle kan passe selv i et lille badeværelse, hænge dem modsat indgangen og dermed visuelt forstørre rummet. Store badeværelsesspejle med belysning vil være praktiske under morgentoilettet, og når du vil lægge præcis makeup. Et meget stort vægspejl vil se elegant ud i både et rum i retrostil og en stue med glamourøst tilbehør.

Moderne store spejle til soveværelset< / u> - chik og elegance

Artforma-butikken tilbyder moderne store spejle til badeværelset eller soveværelset, som giver dig mulighed for at drage fuld fordel af fordelene ved dit hjem. Det er primært store badeværelsesspejle med belysning, som du kan supplere med en ekstra touchsensor, vejrstation eller ur. Vi kan installere en Bluetooth-højttaler i spejlet for dig, som giver dig mulighed for at lytte til din yndlingsmusik under dit aftenbad eller tænde for energiske rytmer under dit morgenbruser. Store spejle med belysning fås med forskellige lysstyrker og i forskellige former, så du perfekt kan matche spejltypen til et givent interiør. Takket være moderne spejle fra Artforma kan du justere modellen, så din lejlighed opfylder alle husstandsmedlemmernes behov.

Se mere