Kampagne -10% med koden 10promo
hello@artforma.com
Skriv en mail til os
Skriv via Messenger
Skriv via WhatsApp

Gang

5
Filtrering
Værelsestype - Gang ✖
Form af spejl - Rektangulære ✖
Kollektion - Andes ✖

Vist 5 af 5 produkter

Gang

LED-spejlet til entreen er et must-have i ethvert hjem! Uanset rummets størrelse er selv det mindste vægspejl nødvendigt. For at gøre det nemmere for dig at vælge har vi hos Artforma sørget for mange muligheder for personlig tilpasning.

 

Gør dit vægspejl i entreen personligt

Dekorative spejle til entreen giver dig hverdagens bekvemmelighed. Lige før du forlader huset, kan du tage et kig på dig selv for at sikre dig, at du ser vanvittig ud! Tilpas spejlet ikke kun til dine behov, men også til indretningen af rummet.
I Artformas tilbud finder du dekorative spejle til entreen i tre forskellige størrelser, en halv snes farver, forskellige farver lys og tre farver knager! Du kan også vælge et stort vægspejl til entreen med dimensioner på op til 100x140 cm. Hvis du har problemer med at vælge eller tilpasse spejlet til dit rum, kan du kontakte vores specialister!
For dem, der elsker teknologi, kan vi tilbyde et touch watch eller en Wi-Fi-station! Med disse løsninger vil du aldrig komme for sent igen, du kan hurtigt tjekke temperaturen udenfor og vælge dit tøj efter forholdene! For at gøre det nemmere for dig har vi sørget for, at spejlet til entreen kan konfigureres via din smartphone.

 

Moderne spejl til entreen - trendy og miljøvenlig LED-belysning

 

Et moderne spejl bør have en moderne LED-belysning, der ser elegant ud, sikrer lavt elforbrug og oplyser dit ansigt jævnt (er derfor fantastisk til at rette op på din makeup).
Ønsker du et stort vægspejl i entreen til at imponere dine gæster? Er du på udkig efter et praktisk og samtidig moderigtigt køb? Så er du perfekt hos os! Se Artforms tilbud og nyd den tidløse kvalitet af moderne spejle.

Se vores anmeldelser på  

Se mere