Kampagne -10% med koden 10promo
hello@artforma.com
Skriv en mail til os
Skriv via Messenger
Skriv via WhatsApp

Afrundede LED-badeværelsesspejle

13
Filtrering
Værelsestype - Badeværelse ✖
Form af spejl - Afrundede ✖
Kollektion - AmbientLine ✖
Kollektion - PremiumLine ✖
Kollektion - Farvet ✖
LED-belysningssystem - Belysning rundt om spejlet ✖
LED-belysningssystem - Top- og bundbelysning af spejlet ✖
LED-belysningssystem - Sidebelysning af spejlet ✖
Spejlorientering - Vandret ✖
Spejlorientering - Lodret ✖

Vist 13 af 13 produkter

Afrundede LED badeværelsesspejle - et originalt badeværelse i dit hjem

Hvis du planlægger at indrette et moderne og funktionelt badeværelse, afrundede LED badeværelsesspejle kan vise sig at være dit bedste valg. Afrundede badeværelsesspejle med belysning er et originalt element i interiørdesign, der tiltrækker opmærksomhed takket være dets usædvanlige former og meget behagelige form. Det er en kombination af et klassisk rektangulært spejl med ovale kanter, som gør interiøret mere hyggeligt.

Ovale vægspejle med LED-belysning vil fungere godt i alle typer rum. Takket være dem kan du udnytte pladsen fuldt ud i et lille badeværelse, og samtidig tilføje chic og et diskret strejf af ekstravagance. Spejlets afrundede sider er et perfekt supplement til lamper med runde skærme, de passer godt sammen med et rundt gulvtæppe og blødgør formen på et klassisk rektangulært håndvaskskab. De vil kombineres smukt med store rektangulære vægfliser, vil glat fylde den store væg over badekarret og vil matche den asketiske finish på badeværelset i industriel stil.

Afrundede LED badeværelsesspejle – modernitet i stilfuld form

Overvejer du oplyste badeværelsesspejle? Afrundede kanter er et interessant dekorativt element, der passer til minimalistiske badeværelser med få genstande. Du kan bruge et afrundet spejl i et højt eller langt badeværelse, eller i et rum med skrå lofter - takket være dets bløde former får du større balance og bedre proportioner. Et stort, massivt spejl med LED-baggrundsbelysning vil fungere godt i et rummeligt badeværelse, hvor yderligere lyskilder er nødvendige.

Afrundede LED badeværelsesspejle giver dig mulighed for at slappe af på badeværelset efter en intens dag. Det delikate LED-lys giver dig mulighed for at slappe af i badekarret eller tage et varmt brusebad, som giver dig energi til at handle. Vælger du et rigt dekoreret spejl med et bredt lyspanel, kan det blive det vigtigste element i indretningen. Et mindre spejl på sidevæggen af badeværelset er en mulighed for at skabe et hyggehjørne til aftentoilettet og afslapning inden sengetid.

Oplyste afrundede badeværelsesspejle - et stilfuld accent på badeværelset

Afrundede LED badeværelsesspejle er en interessant måde at lege med linjer og form på badeværelset. Deres unikke udseende gør, at de passer godt sammen med møbler i moderne stil og rigt dekorerede antikke tilbehør. Afrundede hjørner ser attraktive ud i lyse værelser og badeværelser i boho-stil. De vil være en unik accent i et badeværelse med guld- eller messingtilbehør og et kraftigt dekoreret gulv.

Du kan supplere afrundede badeværelsesspejle med belysning fra Artforma-kollektionen med en række tilbehør. Få en behagelig plads med en ekstra glashylde, kontrolpanel, ur eller Bluetooth-radio. En varmemåtte eller et kosmetisk spejl giver dig mulighed for at bruge badeværelset komfortabelt uanset tidspunktet på dagen og dine yndlingsaktiviteter. Takket være badeværelsesspejle med LED-baggrundsbelysning får du en plads i dit hjem, hvor du vil føle dig helt speciel.

Se mere