Kampagne -5% med koden 5promo
hello@artforma.com
Skriv en mail til os
Skriv via Messenger
Skriv via WhatsApp

Badeværelse

99
Filtrering
Værelsestype - Badeværelse ✖
Form af spejl - Runde ✖
Form af spejl - Rektangulære ✖
Form af spejl - Afrundede ✖
Form af spejl - Oval ✖
Kollektion - AmbientLine ✖
Kollektion - PremiumLine ✖
Kollektion - SlimLine ✖
Kollektion - Decor ✖
Kollektion - WoodenFrame ✖
Kollektion - Lucas ✖
LED-belysningssystem - Belysning rundt om spejlet ✖
LED-belysningssystem - Top- og bundbelysning af spejlet ✖
LED-belysningssystem - Sidebelysning af spejlet ✖
LED-belysningssystem - Topbelysning af spejlet ✖
Spejlorientering - Vandret ✖
Spejlorientering - Lodret ✖

Vist 45 af 99 produkter

Badeværelsesspejle. Giv dit badeværelse et unikt look

Er du i gang med at designe dit nye badeværelse til din lejlighed? Leder du efter attraktive vægdekorationer, herunder spejle, der vil være en dekoration med en unik form? Vælg en af vores modeller. Badeværelsesspejlei vores tilbud giver positive visuelle indtryk og forbindes ikke med traditionelle spejle. Hvis du kan lide originale designs og elektroniske løsninger, vil du helt sikkert vælge noget for dig selv. Husk, at et LED-spejl til badeværelset ikke kun skal bruges til visning, det er også et dekorativt element på din væg.

LED-spejle til badeværelset

I vores sortiment har alleLED-spejle speciel belysning, der findes i forskellige former. Du bestemmer selv, hvordan effekten skal se ud. Specielt designet lys, der giver dig mulighed for at udføre præcisionsopgaver såsom barbering, makeup eller børste tænder. Til dette formål anvendes LED-belysning i spejle, som giver den rette mængde lys uden blænding. Dekorativ LED-belysning giver dig mulighed for at skabe interessante lyseffekter, som igen påvirker stemningen på badeværelset.

Badeværelsesspejle - deres form betyder noget

Når du vælger badeværelsesspejl, overvej hvor meget plads du kan afsætte til det på væggen. Dette er meget vigtigt, fordi at kende dimensionerne på væggen giver dig mulighed for at justere spejlet mere præcist. Eller måske vil du vælge et uregelmæssigt formet spejl? Vores tilbud omfatter spejle i ovale og kantede former. Ovale eller afrundede badeværelsesspejle er blevet populære. Den afrundede form bringer delikatesse og harmoni til rummet, og dets blide linjer giver det en unik karakter og stil.

Størrelse på et badeværelsesspejl - hvordan matcher det det?

Mål spejle skal være sammenlignelige med målene på håndvasken eller håndvaskskabet. Dette vil skabe et harmonisk udseende. Højden på spejlet bør tilpasses højden på badeværelsesbrugerne. Derfor skal den placeres i en højde, der giver dig mulighed for at bruge den komfortabelt. Hvis der er meget plads på badeværelset, kan du vælge et større spejl, som vil tilføje plads og visuelt forstørre rummet. Til gengæld er det i små badeværelser bedre at vælge et mindre spejl, så det ikke overvælder interiøret. Hvis du ønsker, at spejlet skal være mere dekorativt, kan du vælge en uregelmæssig form eller en ramme, der vil tilføje karakter til rummet. Du kan også vælge hele sættet på én gang - badeværelsesspejlskab og spejl skal matche hinanden.

Skræddersyede badeværelsesspejle

Vores tilbud indeholder bl.a. mange størrelser af LED-spejle, som giver dig mulighed for at finde et produkt, der passer perfekt til dit værelse. LED-spejlefås med dimensioner som 70 × 50, 80 × 60, 100 × 60, 120 × 60, 120 × 80, 140 × 60, 140 × 80 og endda 200 × 100. Derudover til æstetiske aspekter er et specialfremstillet badeværelsespejl også praktisk. Korrekt udvalgte produktdimensioner hjælper visuelt med at forstørre badeværelset, hvilket øger indtrykket af plads og lys. Takket være dette kan et specialfremstillet spejl være en god løsning til mindre badeværelser.

AmbientLine Collection

Badeværelsesspejl fra AmbientLine-kollektionen er en perfekt kombination af moderne stil og elegance. Vælg den matchende form på LED-spejlet til dit badeværelse. Vælg en produktmulighed med indbygget LED-belysning, som vil være perfekt til badeværelser i forskellige størrelser. Det subtile og diffuse lys, der kommer fra overfladen, vil skabe en unik lyseffekt. Takket være dette vil badeværelset få en unik atmosfære. Det oplyste LED-spejl vil tilføje en unik atmosfære og skabe den stemning, du har drømt om.

PremiumLine Collection

LED-spejle til badeværelset fra PremiumLine-serien byder på ubegrænsede muligheder for at indrette et badeværelse med en moderne stil. Vores sortiment omfatter hele 19 forskellige indrammede spejldekorer, der kan matches til badeværelsesmøbler. Premium-serien er specialdesignet, så lyset rettes præcist mod personen, der står foran spejlet. Kunder kan vælge mellem mange dekorationer, herunder kobber, sort, hvid, guld og sølv.

Dekorkollektion

Vi ved, hvor vigtigt det er at følg følgende indretningstrends, og derfor har vi skabt Decor-kollektionen, som byder påbadeværelsesspejlemed en dekorativ ramme. I vores konfigurationspanel kan du vælge en palet og se, hvordan de ser ud i al deres pragt. Takket være dette har du mulighed for at se, hvordan den endelige effekt ser ud. Ved at vælge en dekorativ finer får du ikke kun et unikt design, men øger også spejlets modstandsdygtighed over for skader og fugt. Det er en meget praktisk løsning!

SlimLine Collection

Værder du innovative løsninger under indretningsprocessen? Hvis ja, fantastisk, for vores tilbud omfatter helt nye badeværelsesspejle fra SlimLine-kollektionen. Spejldekorationer er kendetegnet ved et ekstra dæksel. Det er en innovativ mulighed for spejle, fordi den giver dig mulighed for at skjule alle ekstra elementer bag et elegant cover. Ydermere er dette betræk kendetegnet ved håndværk af høj kvalitet og modstandsdygtighed over for fugt.

Trærammekollektion

Vi værdsætter ergonomiske muligheder for opbevaring af tilbehør. Badeværelsesspejle fra Wooden Frame-kollektionen vil perfekt opfylde denne funktion, fordi de har en ramme med en indbygget hylde til kosmetik. Takket være denne løsning kan du opbevare dit mest nødvendige badeværelsestilbehør på den. Vælg én model blandt 15 forskellige indretningsfarver og match spejlet med ramme til resten af møblerne på dit badeværelse. Få effekten af et luksuriøst badeværelse med ekstraordinært tilbehør.

Lucas Collection

Vil du gå amok med indretningen af dit badeværelse? Lucas-kollektionen er til dig! Dens produkter kombinerer et spejl med ekstra hylder. Dette er en rigtig praktisk løsning, især når du vil maksimere udnyttelsen af pladsen. Takket være dette får du nem adgang til det mest nødvendige tilbehør, som du kan opbevare på den nederste del af spejlrammen. Vi tilbyder tre farvevarianter af spejlfinishen. Tjek hvilken der passer bedst til dit projekt.

Badeværelsesspejle - ofte stillede spørgsmål

Hvilken slags spejl vælge til badeværelset?

Et badeværelsesspejl bør skræddersyes til behovene hos alle dine husstandsmedlemmer. Funktionaliteten skjult i denne vare er høj brugskomfort og æstetik af udførelse, hvilket øger rummets værdi. Oftest fylder et badeværelsesspejl rummet over toiletbordet eller håndvasken. Du kan placere dem på hele væggen, hvilket visuelt vil forstørre et lille badeværelse. Skal du indrette et lille rum eller et rum med en usædvanlig form, er en god løsning et mindre spejl med LED-belysning, suppleret med ekstra funktioner, såsom en radio eller en Bluetooth-højttaler.

Hvordan oplyser man et badeværelsesspejl?

For at et badeværelsesspejl kan opfylde sin funktion, har det brug for kvalitetsbelysning. Et alternativ til klassiske loftslamper eller væglamper er et LED badeværelsesspejl med et specielt belysningspanel indbygget i spejloverfladen. Du kan finde belysningselementet langs hele kanten af spejlet eller i en del af det. Takket være dette kan du justere lysintensiteten og dets placering på badeværelset efter dine egne præferencer.

I hvilken højde skal du hænge en spejl på badeværelset?

Du kan hænge badeværelsesspejlet i øjenhøjde, et par centimeter over vasken. Det skal præcist afspejle dit ansigt og meget af din figur. Har du et lille rum, vil et spejl på hele væggen give dig større dybde, og du vil optimalt udnytte hver centimeter af rummet. Et spejl på en smal væg hjælper med at udligne proportionerne på dit badeværelse og skabe en tredimensionel effekt.

Hvilken slags spejl til en lille badeværelse?

Under dit daglige toilet gør et badeværelsesspejl det nemmere at udføre rutinemæssige aktiviteter, f.eks. omhyggelig makeup. Det perfekte badeværelsesspejl til et lille badeværelse er et, der kombinerer funktionerne i et klassisk spejl med en multifunktionel enhed, der hjælper dig med at slappe af. Et LED-spejl med indbygget belysning er en betydelig pladsbesparelse for dig. Når du vælger et spejl fra Artforma, kan du bruge den indbyggede Bluetooth-højttaler eller vejrstation og SmartPanel, som giver dig mulighed for at designe dit drømmebadeværelse, uanset dets størrelse.

Jak installerer et badeværelsesspejl?

Du kan installere et spejl på badeværelset på to måder. For det første hænger du den på håndtagene, og for det andet sætter du den fast på den valgte overflade. Du kan fastgøre badeværelsesspejlet ved hjælp af en speciel lim, der giver dig mulighed for at montere spejlet på fliser, beton og møbelfronter. Efter grundig rengøring og tørring af overfladen fordeles limen over hele bagfladen og badeværelsesspejlet fastgøres på det valgte sted.

Hvor kan man købe et badeværelsesspejl?

Det moderne badeværelsesspejl fra Artforma fås i flere finishudgaver. Der skabes en sammenhængende helhed af funktionelle møbler, skabe og badeværelsesspejl, som du finder i butikkens udbud. Ud over det klassiske LED-spejl kan du vælge en model beriget med de nyeste teknologier. Du kan vælge mellem spejle med sensor eller berøringskontakt, styret af fjernbetjening eller Wi-Fi. Du kan supplere hvert design med et kosmetisk spejl, en varmemåtte eller en pæn hylde til kosmetik, der hjælper med at organisere rummet.

Hvor meget koster koster et badeværelsesspejl?

Prisen på et badeværelsesspejl afhænger af dets størrelse, form og yderligere funktioner, såsom en vejrstation eller vejrstation. Et LED badeværelsesspejl med indbygget radio eller ur vil begrænse antallet af genstande i et lille rum, og du holder dit badeværelse pænt. Vælger du et badeværelsesspejl med SmartPanel, kan du bruge dine yndlingsfunktioner i dit hjem med én enhed, og efter en lang dag på arbejdet kan du slappe af i et veldesignet badeværelse.

Hvilken form for badeværelsesspejl skal du vælge?

Valget af spejlform afhænger af individuelle præferencer og stilen på badeværelset. Du kan vælge runde badeværelsesspejle, der er sarte og elegante, rektangulære badeværelsesspejle, der har et klassisk look, ovale spejle for en subtil effekt eller afrundede badeværelsesspejle, der tilføjer et moderne look til dit badeværelse.

Spejle efter form

Spejle efter type

Spejle efter rum

Se vores anmeldelser på  

Se mere