Kampagne -10% med koden 10promo
hello@artforma.com
Skriv en mail til os
Skriv via Messenger
Skriv via WhatsApp

Gang

34
Filtrering
Værelsestype - Gang ✖
Form af spejl - Runde ✖
Form af spejl - Rektangulære ✖
Kollektion - AmbientLine ✖
Kollektion - PremiumLine ✖
Kollektion - Decor ✖
Kollektion - Andes ✖
LED-belysningssystem - Belysning rundt om spejlet ✖
LED-belysningssystem - Sidebelysning af spejlet ✖
LED-belysningssystem - Topbelysning af spejlet ✖
LED-belysningssystem - Top- og sidebelysning af spejlet ✖
Spejlorientering - Vandret ✖
Spejlorientering - Lodret ✖

Vist 34 af 34 produkter

Et nyt spejl i hallen i dit hjem

Kan du lide at lave ændringer i rummet omkring dig? Start med tilbehør, der hurtigt vil ændre det gamle rum. Vi tilbyder originale spejle med ekstra funktioner, der vil overraske dig. Takket være løbende forbedring af produktionsprocessen og mange års erfaring i branchen kan vi tilbyde dig produkter af højeste kvalitet med stort set ubegrænsede modifikationsmuligheder. Hvert spejl er håndlavet til individuelle kundeordrer, hvilket garanterer dets unikke karakter og tilpasning til specifikke behov.

Rundt eller rektangulært? Dekorativt spejl til hallen

Hvis du ønsker et blødere, mere organisk udtryk, er rundeLED-spejleet godt valg. De kan også blødgøre de skarpe vinkler og linjer i din indretning, for eksempel hvis du har mange kantede møbler. Spejle til hallenmed afrundede former kan være en ideel løsning, hvis du vil skabe en mere ikke-standard hallindretning. Vil du have et mere minimalistisk og elegant design? Se vores tilbud og find et dekorativt spejl, der passer perfekt til dig. De vil helt sikkert være nemmere at matche med andre elementer i hallens design, fx møbler eller belysning.

Skræddersyet spejl i hallen

Hallen er et sted, hvor et lodret spejl normalt er placeret for at kunne se dig selv fra top til tå. Højden på hallspejlet skal være mindst 140-150 cm, og bredden skal være mindst 50 cm. Et bedre valg vil dog være et spejl, der er 80-90 cm bredere. For visuelt at forstørre hallen er det værd at placere et stort spejl i det, hvilket vil skabe indtrykket af et meget større rum. En spejlflade er en enkel måde at optisk øge størrelsen af et rum og reflektere lyset, der kommer ind i det. Vælg dimensionerne på spejlet i konfigurationspanelet, og nyd dets ikke-standardudseende.

Det bedste belysningssystem til et hallspejl

LED-spejle lodrette giver dig mange muligheder for personlig tilpasning takket være forskellige belysningsmuligheder. Du kan vælge at få lyset til at falde på en udvalgt del af produktet eller ensartet belysning af spejlet hele vejen rundt, hvilket er det mest populære blandt vores kunder. Der er også muligheder for at belyse siderne eller udvalgte kanter såsom top og sider. Takket være dette har du fuld justeringsfrihed, takket være hvilkenspejlets baggrundsbelysningvil se elegant ud.

Hvor placeres spejlet i hallen? 

Tænker du på, hvor dit nye LED-spejl vil se bedst ud? Oftest er de monteret på sidevæggen nær indgangen til lejligheden. Et populært sted er væggen bag døren, men der bør bruges et dørstop for at forhindre dørhåndtaget i at ramme spejlet. Hvis du har ubegrænsede arrangementsmuligheder, vil du helt sikkert finde det perfekte sted, der vil fremhæve det storslåede ved det LED-oplyste spejl.

Lodret eller vandret spejl?

Når du vælger spejlets form og orientering, skal du tage højde for, hvor det skal hænges, og hvilke funktioner det skal udføre. Et vandret spejl til hallen fungerer bedst over en kommode eller under en bred dekorativ hylde, hvor du efterlader dine nøgler. På klædeskabet, ligesom i hallen, er det værd at hænge et lodret spejl, der giver dig mulighed for at se hele din figur. I små, smalle rum kan disse spejle hjælpe visuelt med at forstørre rummet.

AmbientLine Collection

Spejle fra AmbientLine-kollektionen udmærker sig ved deres unikke udseende og æstetik af høj kvalitet. Deres rektangulære form og belysning får dem til at fremstå større visuelt. Hovedtræk ved disse spejle er det spredte lys i ryggen, som skaber en atmosfærisk atmosfære. Lyskilden er ikke rettet direkte mod brugeren, hvilket gør denne kollektion ideel til personer, der foretrækker subtil og behagelig belysning.

PremiumLine Collection

PremiumLine kollektion tilbyder gangspejle i forskellige orienteringer - både lodret og vandret. Højkvalitetsspejle er designet på en sådan måde, at belysningen fokuserer på personen, der står foran det, hvilket gør daglige plejeritualer endnu nemmere og mere behagelige. De anvendte innovative løsninger gør det muligt for lyset at blive fokuseret på spejlbrugeren, hvilket sikrer det højeste niveau af brugskomfort.

Decor Collection

Gangspejle Decor-kollektionen er en kombination af funktionalitet og æstetik af højeste kvalitet. Spejle fra denne kollektion vil appellere til elskere af originale indretningsløsninger. Spejldekorationer fra Decor-serien er ikke kun funktionelle, men også kunstneriske, hvilket tiltrækker gæsternes opmærksomhed og tilføjer originalitet til interiøret. Udover det usædvanlige mønster, beskytter fineren spejlet mod fugt og skader. Vælg en moderne tilgang til interiørdesign og tilføj dit hjem en unik karakter takket være Decor-kollektionen.

Andes Collection

Spejlets ergonomiske design med bøjler er en praktisk løsning til din hall. Derudover har produktet mange redigeringsmuligheder for at matche stilen på dit værelse. I vores tilbud finder du et hallspejl med en elegant og moderne stil, der vil tilføje sofistikering til dit interiør. Spejlet er udstyret med vedhæng, der giver dig mulighed for bekvemt at opbevare din hat, nøgler, jakke, jakke eller andre ting. Derudover er der monteret tre kroge på spejlet, hvilket yderligere øger dets funktionalitet. Et ekstra hallskab vil helt sikkert øge komforten ved opbevaring af småt tilbehør.

Udstyr, der øger anvendeligheden af spejlet i hallen

Når du beslutter dig for at købe et spejl til hallen, skal du investere i den ekstra mulighed for et vejrpanel og et LED-ur. Disse to funktioner kan være yderst nyttige på daglig basis. Enkle, men imponerende urdisplays og mere avancerede stationer giver dig mulighed for at tjekke vejrtendenser. Takket være dette vil du være forberedt på alle vejrforhold, når du forlader dit hjem. Vi tilbyder tre muligheder for at styre LCD-skærmen: ved berøring, applikation eller panel placeret på bagsiden af spejlet.

Entrespejle - ofte stillede spørgsmål

I hvilken højde skal du hænge et spejl i entreen?

Hæng hallspejlet i øjenhøjde, på denne måde fanger det hele silhuetten på den modsatte side. En god idé er større spejle til hallen, som giver dig mulighed for frit at skifte din garderobe og matche tilbehør til dit tøj. Moderne spejle til hallen med baggrundsbelysning tjener som en ekstra lyskilde og giver den højeste brugskomfort for alle husstandsmedlemmer.

Sådan indretter man et spejl i hallen?

Et halspejl kan også være et selvstændigt dekorationselement. Artformas hallspejle er blevet suppleret med et LED-belysningspanel, der vil oplyse hele din figur grundigt. Derudover skaber tilbehøret en delikat glød på væggen omkring spejlet. Lyset fra spejlet vil introducere en unik atmosfære i hallen og komplementere hovedbelysningen. Som alternativ mulighed kan du også vælge en dekorativ spejlmodel i en dekorativ ramme, der matcher rummets farver.

Hvilket spejl skal du vælge til hallen?

Det perfekte spejl til hallen er et, der giver dig mulighed for at se hele din figur, før du forlader huset. Du kan vælge mellem et lodret spejl, der passer på en smal og høj væg eller over et skoskab. Til et lille værelse skal du vælge et rundt spejl, som kombineret med delikat LED-lys vil gøre interiøret lettere og visuelt forstørre det. Til gengæld vil store spejle til hallen optisk balancere formen af et smalt rum og give alle familiemedlemmer mulighed for at bruge dem komfortabelt.

Sådan gør man oplyse et spejl i hallen?

Hvis du ønsker at gennemlyse hallspejlet, skal du vælge loftslamper eller væggardinstænger med en intens lysfarve. Et attraktivt alternativ til traditionelle belysningsmetoder er LED-spejle, som fås hos Artforma. I butikken finder du spejle med forskellige lysfarver - varme, neutrale og kolde, samt sensor- eller berøringslyskontakter. Belysningspanelet placeres langs hele kanten af spejlet eller i dets valgte del.

Hvor kan man købe et hallspejl?

Hos Artform kan du vælge mellem mange modeller af spejle i form af et rektangel, en cirkel, med dekorative rammer eller i en minimalistisk form, der passer til moderne arrangementer. Gangspejle blev skabt med sans for detaljer ved hjælp af de nyeste teknologiske løsninger. Hallspejlet fra Artforma er et produkt, der hjælper dig med at slappe af i det blide lys, og ekstra tilbehør vil tage dine øjeblikke af afslapning til et højere niveau.

Spejle efter form

Spejle efter type

Spejle efter rum

Se vores anmeldelser på  

Se mere