Kampagne -5% med koden 5promo
hello@artforma.com
Skriv en mail til os
Skriv via Messenger
Skriv via WhatsApp

SMART-spejle

63
Filtrering
Form af spejl - Runde ✖
Form af spejl - Rektangulære ✖
Form af spejl - Uregelmæssige ✖
Kollektion - PremiumLine ✖
LED-belysningssystem - Belysning rundt om spejlet ✖
LED-belysningssystem - Top- og bundbelysning af spejlet ✖
LED-belysningssystem - Sidebelysning af spejlet ✖
LED-belysningssystem - Topbelysning af spejlet ✖
Spejlorientering - Vandret ✖
Serie - Google ✖
Serie - Samsung ✖
Serie - Apple ✖

  • 1
Vist 45 af 63 produkter

Smart spejl - en moderne tilføjelse til dit arrangement

Hvis du er en gadget-elsker og elsker teknologiske innovationer, vil dette smart spejl helt sikkert mødes dine forventninger. Det vil ikke kun give dig mulighed for at se på dig selv, før du forlader huset og ordne din makeup, men det vil også være et underholdningscenter på dit badeværelse.Smart spejl er avancerede enheder udstyret med letanvendelige software. Takket være dette ligner den en smartphone eller tablet med mange funktioner til din rådighed.

YouTube? Spotify? Netflix? Alle dine yndlingsapps vil være tilgængelige lige ved hånden. Alt du behøver er en internetforbindelse. Mens du går på toilettet om morgenen, vil du være i stand til at finde ud af, hvilke nye album der er dukket op på internettet, eller hvad der skete med hovedpersonen i den serie, du ser. Takket være dette kan du nemt forvandle dit badeværelse til et sted, du vil elske endnu mere!

Det intelligente spejlkræver konstant strømforsyning for at få mest muligt ud af det. Applikationssupport er dog ikke alle dens fordele.Smarte spejlehar også et attraktivt udseende og smuk belysning. Takket være dette kan du give dig selv en ekstra lyskilde, der er usædvanligt atmosfærisk og diffus. Vores tilbud omfatter produkter med forskellige lysfarver. Så du vil vælge den perfekte variant til dig selv, uanset om du kan lide varm eller kold belysning.

Du kan vælge mellemLED-spejlemed en række forskellige systemer, herunder: iPadOS 15 , tvOS eller Android. Det hele afhænger af din smag og præferencer. Softwaren bestemmer hovedsageligt, hvilke applikationer du vil have adgang til. Android-systemeteller ethvert andet system fra vores tilbud vil ikke være svært at bruge på nogen måde.

Hvorfor er det værd at vælge et smart spejl?

Vores tilbud omfatter højkvalitetsspejle, der udfører mange vigtige funktioner på samme tid. De er et underholdningscenter, et sted for ansigts- og kropspleje og er også ansvarlige for et godt oplyst rum på badeværelset. Derfor er de meget brugt i praksis. Dette er en investering i et produkt, der vil tjene dig i mange år. Ved at vælge etintelligent spejl vælger du en multifunktionel løsning. Du behøver ikke at investere i integrerede højttalere separat, fx i brusekabinen, eller stille tabletten på badeværelsesbordet. Du kan tænde for musikken ved hjælp af fjernbetjeningen eller den trådløse mus, og du kan lytte til den ved hjælp af dit foretrukne afspilningsprogram. Du kan se serien i en af de mest populære streamingapplikationer.

Det er meget enkelt at brugesmartspejlet. En stor bekvemmelighed erfjernbetjening. Der er flere betjeningsmuligheder at vælge imellem – både via fjernbetjening og direkte på spejlfladen.

Derudover kan du regne med høj skærmopløsning, herunder HD, Full HD eller 2K. Processoren har ingen problemer med at køre programmer glat. Derudover kan du vælge etsmart spejl, der har en stor intern hukommelse. Du kan gemme udvalgte multimedier på den. Du kan også matche enhederne med hensyn til RAM, ligesom du ville vælge en smartphone til hverdagsbrug.

NogleLED-spejlehar også en indbygget linse. Dette giver dig mulighed for at bruge kameraet og kameraet derhjemme. Mange af de tilgængelige produkter har også en speciel varmemåtte, der minimerer problemet med fordampning. Takket være dette, efter et varmt bad, behøver du ikke at bekymre dig om et spejl, der slet ikke viser noget. Smartspejlet kan også udstyres med en praktisk hylde, hvis slidstærke glas giver mulighed for praktisk opbevaring af kosmetik og tilbehør.

Du kan tænde for belysningen ismartspejlet på mange måder. En af dem er en touch switch. Takket være de indbyggede sensorer er det eneste, du skal gøre, at foretage en sikker bevægelse af din hånd, og detsmarte spejlmed baggrundslys tændes med det samme. En anden mulighed er en trådløs switch, selvom du også blot kan bruge din stemme til at tænde din gadget.

LED-spejle – i hvilke rum fungerer de?

Moderne teknologier går hånd i hånd med jagten på komplet komfort og underholdning. Alt efter hvordan du kan lide at bruge din fritid, kan du også bruge appen på dit badeværelse. De giver dig ikke kun mulighed for at lytte til musik og se dine yndlingsserier, men også påvirke dine aktuelle anliggender. Du kan bruge applikationen både til afslapning og til arbejde.

Tryllespejlfungerer godt i alle moderne interiører, og de behøver ikke at være rummelige. Vores tilbud omfatter også modeller, der passer ind i mikroskopiske badeværelser – det hele afhænger af spejlets form og størrelse. Smarte spejle giver dig mulighed for at slappe helt af i dit hjems komfort. Du kan tage et afslappende bad og se din yndlingsserie eller film på samme tid. Under dit morgentoilet kan du tænde for energisk musik for at starte din dag på den bedst mulige måde.

Med sådant udstyr vil du også hele tiden være i kontakt med dine kære. Hvis du har travlt, kan du tale via den brugervenlige applikation, selv mens du tager en maske på på badeværelset. Du kan også altid være tilgængelig på dine sociale medier.

Magisk spejler det perfekte spejl til at lægge præcis makeup. Tilbuddet omfatter nemlig også modeller med et lille kosmetikspejl. Den har en forstørrelsesfunktion, så du kan se alle detaljer i dit ansigt. Dette fungerer ikke kun under makeup. Det smarte spejl vil også ledsage dig, når du plejer din hud og krop.

Det smarte spejlkan let matches i udseende til det indre af dit hus eller din lejlighed. Det vil fungere fantastisk i en moderne, loft, skandinavisk, glamourøs og endda klassisk stil. Du kan vælge mellem mange indrammede spejldekorer, som du kan matche til fx badeværelsesskabe, radiator, armaturer eller diverse tilbehør. Populære løsninger er kobber, sort, hvid, guld og sølv.

Med vores tilbud vil du helt sikkert vælge etintelligent spejltil størrelsen på dit interiør, stil og individuelle præferencer. Der er runde og rektangulære modeller at vælge imellem. Du kan vælge produkter med fræsede kanter og hylder. Tag et kig på det fulde tilbud!

Smart spejle - ofte stillede spørgsmål

Magic Mirror - Hvad er det?

Magic Mirror, altså et smart spejl, er et touch LED-spejl. Udover indbygget belysning garanterer det konstant adgang til forsyninger og giver dig mulighed for at bruge moderne teknologier på badeværelset. Et smart spejl betyder, at du kan slappe af i badekarret med streamingtjenester eller lytte til musik. Justering af baggrundsbelysningen giver dig mulighed for at justere lysintensiteten til tidspunktet på dagen og dine aktiviteter - på denne måde vil du blive stimuleret til handling eller slappe af efter en intens dag på arbejde.

Hvordan fungerer et smart spejl?

Smart spejle aktiveres ved berøring. Du kan bruge touch- eller sensorkontakten eller Smart Switch-funktionen, takket være hvilken du vil være i stand til at styre baggrundsbelysningen via en trådløs fjernbetjening eller en dedikeret applikation. Derudover får du et SmartPanel til at se film - det er valgfrihed og lidt luksus på dit badeværelse.

Magic Mirror - Er det nyttigt ?

Det smarte spejl vil appellere til elskere af intelligente løsninger i lejligheden. Spejle garanterer perfekt makeup og er samtidig et attraktivt element i ethvert badeværelsesudstyr. Du kan vælge mellem flere stelfarver og -former, så du kan passe det smarte spejl ind i både moderne og klassiske interiører. Du kan vælge et ekstra kosmetikspejl, en varmemåtte, der forhindrer fordampning og en glashylde, hvorpå du kan placere din yndlingskosmetik.

Hvordan meget koster smarte spejle?

Smarte spejle adskiller sig i form, finish og belysningstype. Hvor meget et smart spejl koster afhænger af yderligere elementer, såsom typen af SmartPanel eller den valgte lyskontakt. Prisen er også påvirket af valget af ekstra tilbehør, herunder: kosmetikspejl, varmemåtte og glashylde. Ved at vælge et smart spejl sparer du plads på badeværelset, og hvad mere er, har du adgang til alle de nødvendige funktioner på én enhed.

Hvor kan man købe smarte spejle?

Smarte spejle er et unikt tilbud fra Artforma. Du kan bestille spejlet på butikkens hjemmeside og efter et dusin dage kan du nyde praktiske løsninger på dit badeværelse. Først skal du vælge formen og farven på kanten, og derefter justere individuelle funktioner. Design dit eget smarte spejl med få trin! I det rige udbud af Artforma-butikken kan du matche spejlet til de foreslåede badeværelsesskabe og møbler. Alle elementer i boligindretningen blev lavet med stor sans for detaljer. Det er en kombination af eksklusive teknologier og moderne design, der vil tilføje en unik karakter til din lejlighed.

Spejle efter form

Spejle efter type

Spejle efter rum

Se vores anmeldelser på  

Se mere