Kampagne -5% med koden 5promo
hello@artforma.com
Skriv en mail til os
Skriv via Messenger
Skriv via WhatsApp

SMART-spejle

43
Filtrering
Form af spejl - Runde ✖
Form af spejl - Rektangulære ✖
Kollektion - PremiumLine ✖
LED-belysningssystem - Belysning rundt om spejlet ✖
LED-belysningssystem - Top- og bundbelysning af spejlet ✖
LED-belysningssystem - Sidebelysning af spejlet ✖
LED-belysningssystem - Topbelysning af spejlet ✖
Spejlorientering - Vandret ✖
Serie - Google ✖
Serie - Samsung ✖
Serie - Apple ✖

Vist 43 af 43 produkter

SMART-spejle

Gør din hverdag lettere! Smart-spejle er fantastiske løsninger, der ikke kun fungerer på badeværelset, men også på toiletbordet eller i påklædningsrummet. Det er også fantastisk som et spejl til entréen. Spejlene til toiletbordet vil imponere dig med deres håndværksmæssige kvalitet, energieffektive LED-belysning og adgang til de mest populære og nødvendige apps samt iCloud tjenester fra Apple!

Alle dine apps lige ved hånden

Underholdning uden begrænsninger

Din yndlingsserie, mens du tager et fredeligt bad efter en travl dag? Du kan få denne luksus allerede i dag. Med badeværelsesspejle Smart pozwalają Ci skorzystać z ulubionych serwisów streamingowych. kan du nyde dine foretrukne streamingtjenester. Vælg mellem de mest populære, og nyd din fritid sammen med Netflix, HBO Max eller Prime Video. Tag dig god tid - giv dig selv tid til at slappe af. Du fortjener det!

Youtube, Spotify eller Tidal? Det er lige meget, hvor din playliste med yndlingssange eller podcasts er, som du ikke har tid til i din hverdag. Fra nu af kan du indhente det hele i... brusebadet! Et spejl med højttalere er det bedste valg til daglig afslapning, til at samle dine tanker og få vejret. Alt, hvad du har brug for, i ét produkt!

Forskellige anvendelser af SMART-spejlet

  • Lifestyle - Det interaktive spejl Smart er ikke kun et modetilbehør, men også en vigtig bekvemmelighed i hverdagen. Se, hvordan LED-badeværelsesspejlet gør livet mere behageligt for alle i huset!
  • Børneværelse - Det interaktive spejl fremmer udforskning af verden og gør det sjovere at lære gode vaner! Inviter Smart-spejlet ind i dit barns liv, og lad dem udvikle deres kreativitet!

Se vores anmeldelser på  

Se mere