Kampagne -10% med koden 10promo
hello@artforma.com
Skriv en mail til os
Skriv via Messenger
Skriv via WhatsApp

Spejle Vandret

81
Horisontale spejle kan bruges i mange rum, f.eks. på badeværelset over håndvasken, i soveværelset eller stuen over kommoden, eller i en smal gang for at forstørre rummet visuelt. Artforma garanterer en række forskellige LED horisontale spejldesigns, så du kan vælge et spejl, der passer perfekt til indretningen af dit interiør.
Filtrering
Værelsestype - Badeværelse ✖
Form af spejl - Rektangulære ✖
Form af spejl - Afrundede ✖
Form af spejl - Oval ✖
Form af spejl - Uregelmæssige ✖
Kollektion - AmbientLine ✖
Kollektion - PremiumLine ✖
Kollektion - Decor ✖
Kollektion - Farvet ✖
LED-belysningssystem - Belysning rundt om spejlet ✖
LED-belysningssystem - Top- og bundbelysning af spejlet ✖
LED-belysningssystem - Sidebelysning af spejlet ✖
LED-belysningssystem - Topbelysning af spejlet ✖
Spejlorientering - Vandret ✖

  • 1
Vist 45 af 81 produkter

Design et spejl til dit interiør

Står du i gang med en større renovering af dit hjem og leder efter dekorative spejle af høj kvalitet? Du kunne ikke have truffet et bedre valg. Vores kollektion omfatter hele 120 spejlmodeller. Vi tilbyder forskellige varianter af spejlformer, startende fra ovale og rektangulære, slutter med lodrette og vandrette. Vi er en førende producent af specialfremstillede LED-belyste spejle. Tjek vores tilbud ud og design det spejl, du har drømt om. I vores panel kan du frit konfigurere det spejl, du har brug for.

LED-belysning i spejlet

For at spejlet skal opfylde alle dets funktioner , er det bedst, hvis det også er baggrundsbelyst. Et spejl med LED-belysning opfylder ikke kun dekorative, men også praktiske krav. Takket være det ekstra lys vil makeup være meget hurtigere at påføre. Horizontale spejle er meget populære på grund af deres anvendelighed. Du kan med succes hænge dem på badeværelset eller i soveværelset over kommoden. Husk dog at spare lidt plads på væggen, for sådan et spejl ser bedst ud, når det er udsat.

Vandret spejlbelysningssystem

Når du vælger vandret vægspejl, kan du justere lysmønsteret efter dine præferencer. Der er mulighed for at vælge kun at belyse en udvalgt del af spejlet, hvilket giver dig mulighed for at opnå en interessant lyseffekt. Belysning omkring spejlet giver en ensartet lysstråle på begge sider, hvilket er den mest valgte mulighed af vores kunder. En anden variant er belysning på siderne eller på udvalgte kanter, såsom top og sider. Takket være så mange muligheder kan du personliggøre spejlet til dit interiør.

Lys farve - hvilken vælger du?

I spejlkonfigurationspanelet, kan du vælge lysfarven efter individuel smag. Den oftest anbefalede er en neutral nuance, som fungerer godt i næsten enhver lejlighed, uanset farven på møblerne og farven på væggene. Foretrækker du varmere nuancer, finder du også noget for dig selv. Varm hvid LED-belysning med en effekt på 3000K vil helt sikkert være skånsom for børns øjne. I tilfælde af køligere farver foreslår vi at vælge: kold hvid LED-belysning med en effekt på 7000K eller kold hvid LED-belysning fra den velkendte producent Philips med højere lysstyrke og diodelevetid.

Skræddersyede dekorative spejle

Intet glæder kunderne mere end muligheden for at justere spejlets dimensioner. Vi ved, hvor forskellig indretningen af værelser kan være i bygherreboliginvesteringer. Derfor lever vi op til vores kunders forventninger. Du kan justere det specialfremstillede dekorative spejl i forhold til dets bredde og højde. Tilgængeligheden af forskellige størrelser og typer af spejlruder giver mulighed for en perfekt tilpasning til individuelle behov og stil i lejligheden. Tjek hvilke mål, der passer bedst til dit interiør.

Vandret spejl på væggen - til hvilket rum?

Vandrette spejle kræver mere plads til at hænge dem op. De vil fungere bedst i større badeværelser. En interessant løsning er at hænge et spejl i hele væggens bredde. Giv ikke op på dine drømme om at have et storslået spejl med god belysning. Hvis du vil placere et vandret spejl i soveværelset, er det bedst at arrangere det over en kommode eller et skrivebord. Et feminint toiletbord med et elegant spejl vil dekorere dit interiør og imponere dine gæster.

Vandret spejl fra Ambient Line-kollektionen

Vores sortiment omfatter bl.a. vandrette spejletildelt til samlingen. AmbientLine-serien er kendetegnet ved, at lysstrålerne falder direkte på væggen og ikke oplyser brugerens ansigt. Dette er bestemt en lidt mere delikat og subtil løsning. Hvis du ikke kan lide skarpt lys, vil det vandrette spejl LED AmbientLine være perfekt til dig. Fordelen ved denne baggrundsbelysning er at skabe en virkelig atmosfærisk stemning.

Horizontal spejl fra PremiumLine-kollektionen

En anden kollektion af spejle omfatter modeller, hvis belysning er fokuseret på den person, der står foran spejlet. Spejldekorationer er omhyggeligt designet til at give ideelle betingelser for daglige plejeaktiviteter, såsom makeup eller barbering. Horizontale spejle fra denne kollektion sikrer maksimal komfort under brug. Du kan vælge mellem kobber-, sort-, hvid-, guld- og sølvdekorer.

Horizontal spejl fra Colorful-kollektionen

Horizontale spejle med mulighed for en ekstra farve på glasset er det en elegant og funktionel tilføjelse, der passer til enhver form for interiør. Muligheden for at vælge din yndlingsfarve giver dig mulighed for at matche spejlet til dine individuelle behov og stilen i rummet. Tilbuddet omfatter forskellige farver på ruderne, herunder guld og grafit. Spejlet kan med succes bruges i forskellige rum, såsom et badeværelse, soveværelse, entre eller stue. Det er nemt at installere og vedligeholde på daglig basis.

SMART-funktioner

Tjek mulighederne for vandrette spejleSMART . Dette er en helt moderne form for spejldekoration, hvor du kan vælge IOS-systemet. Betjen din enhed i LED-spejlet præcis som du ville på din iPhone! Styringen udføres ved hjælp af en integreret, trådløs mus fra det anerkendte Logitech-firma. Foretrækker du at vælge SmartPanel fra Samsung? Administrer alle tilgængelige apps i Play Butik. SmartScreen Google er den tredje mulighed, der understøtter Chromecast 4-applikationer.

Horizontale spejle - ekstra udstyr

For at sikre bedre komfort under daglige plejeaktiviteter, har vi udviklet også et kosmetikspejl og en højttaler til sættet. Vi garanterer høj lydkvalitet og en uforglemmelig æstetisk oplevelse. Vores tilbud inkluderer også glashylder med kromhåndtag, som perfekt vil komplementere dit vandrette spejl og give dig praktisk opbevaring af kosmetik. Hylderne fås i forskellige størrelser, tilpasset spejlets størrelse og andre elementer, der begrænser glassets overflade. Vælg en speciel varmemåtte, takket være hvilken dampen forsvinder hurtigt, og billedet i spejlet forbliver klart.

Spejle efter form

Spejle efter type

Spejle efter rum

Se vores anmeldelser på  

Se mere