Kampagne -10% med koden 10promo
hello@artforma.com
Skriv en mail til os
Skriv via Messenger
Skriv via WhatsApp

Ovale LED-badeværelsesspejle

15
Filtrering
Værelsestype - Badeværelse ✖
Form af spejl - Oval ✖
Kollektion - AmbientLine ✖
Kollektion - PremiumLine ✖
Kollektion - Farvet ✖
LED-belysningssystem - Belysning rundt om spejlet ✖
Spejlorientering - Vandret ✖
Spejlorientering - Lodret ✖

Vist 15 af 15 produkter

Ovale LED badeværelsesspejle - smart og elegance

Badeværelset er et af de vigtigste rum i din lejlighed og bør være funktionelt indrettet. Det, der giver dig mulighed for at arrangere et komfortabelt badeværelse skræddersyet til dine behov, er ovale badeværelsesspejle med LED-baggrundsbelysning. Det er et dygtigt integreret badeværelsesspejl, der gør rummet lysere, optisk større og har en positiv effekt på humøret af husstanden. Ovale badeværelsesspejle fra det brede udvalg af Artforma-butikken er en chance for at designe et behageligt badeværelse, fuld af elegance og tidløs stil.

Ovale badeværelsesspejle med belysning< /u> er en original et alternativ til klassiske rektangulære spejle på badeværelset. Deres utvivlsomme fordel er deres originale form, som kombineret med moderne belysning hjælper med at skabe et velkomponeret badeværelse. Evnen til at justere lysintensiteten gør ovale LED-badeværelsesspejle perfekte når som helst på dagen, når du vil hvile eller få energi.

Ovale badeværelsesspejle - moderne interiør med karakter

Ovale badeværelsesspejle med belysning er optimalt et valg for dem, der arrangerer moderne interiør med et strejf af fantasi. De giver dig mulighed for at bevæge dig væk fra etablerede mønstre i badeværelsesdesign og gør interiøret mere hyggeligt. Et ovalt spejl vil være en fantastisk tilføjelse til et rektangulært badeværelsesskab med en bordplade håndvask. Du kan med held hænge et stort, ovalt spejl nær vinduet eller på væggen, som også har plads til et hængende kosmetikskab.

Ovale badeværelsesspejle med LED-baggrundsbelysning kan bruges som det primære dekorative motiv i rummet. Ophængte blomsterstativer i boho-stil vil matche det ovale spejl, ligesom runde beholdere til små kosmetik på toppen af badeværelsesskabet. Et godt oplyst LED-spejl i en oval form vil komplementere et mørkt badeværelse med betonvægge eller interiør dækket med gennembrudt tapet. De kan blive et unikt motiv i et glamourøst eller boho-badeværelse.

Ovale LED badeværelsesspejle - forkæl dig selv med komfort

Moderne badeværelsesspejle tilgængelige i Artforma-butikken er et svar på de mest krævende kunders behov. Hvert produkt er kendetegnet ved opmærksomhed på detaljer og evnen til individuelt at justere individuelle parametre til kravene fra alle husstandsmedlemmer. Ovale badeværelsesspejle med baggrundsbelysning oplyser ansigtet eller figuren optimalt og gør daglige hygiejneaktiviteter meget mere behagelige.

Du kan supplere moderne ovale LED-spejle med en række funktionelt tilbehør. Hos Artforma finder du spejle med ekstra kontrolpanel, radio eller ur. Du kan designe et hjem afslapningscenter på badeværelset - takket være varmemåtten og en praktisk hylde til kosmetik, vil du frit kunne bruge badeværelset på ethvert tidspunkt af dagen. Ved at matche spejlets størrelse og form til badeværelsesvæggen, vil du nyde normale hjemmeaktiviteter uden at gå på kompromis. Oplyste LED badeværelsesspejle er den luksus, du fortjener.

Se mere