Kampagne -10% med koden 10promo
hello@artforma.com
Skriv en mail til os
Skriv via Messenger
Skriv via WhatsApp

Rektangulære LED-badeværelsesspejle

19
Filtrering
Værelsestype - Badeværelse ✖
Form af spejl - Rektangulære ✖
Kollektion - PremiumLine ✖
LED-belysningssystem - Belysning rundt om spejlet ✖
LED-belysningssystem - Top- og bundbelysning af spejlet ✖
LED-belysningssystem - Sidebelysning af spejlet ✖
LED-belysningssystem - Topbelysning af spejlet ✖
Spejlorientering - Vandret ✖

Vist 19 af 19 produkter

Rektangulære LED badeværelsesspejle - elegant og praktisk badeværelse

Designer du et funktionelt interiør, der vil glæde med sit unikke udseende og sans for detaljer? LED rektangulære badeværelsesspejle, tilgængelige i det brede udvalg af Artforma-butikken, vil helt sikkert hjælpe med denne opgave. Dette er et ideelt produkt til klassiske badeværelser og rum, der kræver diskret belysning. Rektangulære badeværelsesspejle med belysning vil optimalt fylde rummet over håndvasken og vil fungere godt på væggen over kosmetikskabet.

Oplyste rektangulære badeværelsesspejle er lidt klassisk kombineret med moderne løsninger. Rektangulære badeværelsesspejle går godt sammen med rektangulære badeværelsesskabe eller rummelige møbler. Takket være det rektangulære spejl kan du skabe et interessant arrangement i et moderigtigt badeværelse domineret af dristige farver og tydeligt fremhævede dekorative motiver.

Rektangulære badeværelsesspejle - bekvemmelighed ved daglig pleje

Rektangulære LED badeværelsesspejle passer både til et badeværelse i en boligblok eller et stort værelse i et enfamiliehus. Det rektangulære spejl passer perfekt til det rektangulære håndvaskskab og det nødvendige badeværelsestilbehør. Vælger du rektangulære badeværelsesspejle med belysning i en minimalistisk form, vil du være i stand til at fremdrage skønheden ved en rigt dekoreret væg eller skinnende badeværelsesindretning.

Rektangulære spejle til badeværelset bør overvejes af alle, der vil visuelt forstørre interiøret. Et stort spejl, der dækker hele væggen, giver dig mulighed for at skabe en dybdeeffekt, og yderligere belysning vil være nyttig, når du udfører daglige hygiejneprocedurer. LED badeværelsesspejle rektangulære lamper er et interessant alternativ til klassisk loftbelysning eller sidevægslamper. De vil hjælpe med at lyse selv et meget lille badeværelse op og udjævne dets proportioner og endda blive det vigtigste dekorative motiv.

Oplyste rektangulære badeværelsesspejle - moderne løsninger i dit hjem

Rektangulære badeværelsesspejle med ekstra LED-belysning vil sikre, at hvert husstandsmedlem kan slappe helt af på dit badeværelse. Justerbar lysintensitet betyder, at du til enhver tid kan justere lysstyrken til dine aktiviteter. Du kan supplere moderne LED-badeværelsesspejle med ekstra tilbehør, såsom et kosmetisk spejl, en Bluetooth-højttaler eller en speciel station med et ur og et kontrolpanel.

Takket være særlige faciliteter, rektangulære spejle tilbydes af Artforma butik hjælper dig med at designe dit drømmebadeværelse. Vælger du et spejl med varmemåtte eller en glashylde til kosmetik, har du friheden til at bruge det uanset tidspunkt på dagen eller stuetemperatur. Du kan bruge et lyst og meget elegant spejl med baggrundsbelysning i et badeværelse i moderne eller industriel stil, kombinere det med farverigt vægtapet og designertilbehør. Takket være store spejle med kraftig belysning får du mulighed for at lege med farver og mønstre på væggene – for at skabe lige præcis det interiør, du kan lide.

Se vores anmeldelser på  

Se mere