Kampagne -10% med koden 10promo
hello@artforma.com
Skriv en mail til os
Skriv via Messenger
Skriv via WhatsApp

Runde LED-badeværelsesspejle

30
Filtrering
Værelsestype - Badeværelse ✖
Værelsestype - Gang ✖
Værelsestype - Salon ✖
Form af spejl - Runde ✖
Kollektion - AmbientLine ✖
Kollektion - PremiumLine ✖
Kollektion - Spejle Hænge ✖
LED-belysningssystem - Belysning rundt om spejlet ✖

Vist 30 af 30 produkter

Runde LED badeværelsesspejle - elegance og funktionalitet

Badeværelset er et af de vigtigste steder i lejligheden til afslapning og hvile. Det, der vil give dig mulighed for at skabe et unikt arrangement i dit hjemmebadeværelse, er runde LED badeværelsesspejle, som fås i Artforma-butikken. Det er unikke runde spejle til badeværelset, med lyspanel og moderne løsninger, der får dit badeværelse til at skinne og blive mere funktionelt. Runde badeværelsesspejle er en kombination af komfort og elegance, der får dig til at føle dig på dit badeværelse som i et professionelt SPA.

Den utvivlsomme fordel, der kendetegner runde oplyste badeværelsesspejle, er evnen til at passe dem ind i næsten enhver indretning. Badeværelsesspejle - runde, i enhver størrelse, minimalistiske eller med ekstra dekoration, vil fungere særligt godt i et stort, rummeligt badeværelse. De er også et godt valg i små rum, fordi de optisk forstørrer dem og hjælper med at rette proportionerne.

Runde LED badeværelsesspejle - uafhængig indretning

Rundt oplyst badeværelsesspejl er et unikt accent i et rum, der giver dig mulighed for at designe et behageligt badeværelse til alle familiemedlemmer. Et godt eksponeret spejl fungerer som et selvstændigt dekorativt element på en stor væg sammen med et blomsterstativ eller en simpel hylde til kosmetik. Runde spejle til badeværelset er det bedste valg i et badeværelse med asymmetriske vægge, på et loft eller i et rum med skrålofter.

Runde LED badeværelsesspejle giver dig mulighed for diskret at balancere proportionerne i et smalt og langt badeværelse. Oplyste runde spejle til badeværelset ser godt ud på en grå eller sort væg, i et badeværelse i industriel stil eller i et lyst hjemme-SPA. Store, runde LED badeværelsesspejle vil fylde rummet over håndvasken og gøre hverdagens hygiejne og kosmetiske aktiviteter endnu mere behagelige. LED-belysningspanelet kan være en ekstra lyskilde eller en diskret dekoration under et aftenbad.

Badeværelsesspejle - runde dekorationer i et overskueligt interiør

Runde badeværelsesspejle er et universelt element i ethvert badeværelsesudstyr. Takket være sin runde form vil det LED-oplyste spejl se imponerende ud i kombination med en fritstående håndvask eller et aflangt skab med bordplade. Et rundt oplyst badeværelsesspejlkan kombineres med en stor, ophængt lampe med ovale skærme, som får dit badeværelse til at virke endnu større.

Et rundt spejl med LED-baggrundsbelysning giver dig mulighed for at spare plads i et lille rum og give afkald på traditionel belysning. LED-panelet giver dig mulighed for at lægge make-up effektivt og præcist fremhæve ansigterne på dine husstandsmedlemmer i spejlet. Samtidig giver moderne LED-spejle fra Artforma dig mulighed for at tilpasse lysintensiteten til dit velbefindende eller tidspunkt på dagen, så badeværelset bliver et rigtigt hvilested. At vælge et rundt spejl med LED-baggrundsbelysning er en garanti for, at tiden tilbragt på badeværelset altid vil passere i en behagelig atmosfære.

Se vores anmeldelser på  

Se mere