Kampagne -5% med koden 5promo
hello@artforma.com
Skriv en mail til os
Skriv via Messenger
Skriv via WhatsApp

LED-skabe

21
Med Artforma LED-skabe behøver du ikke at undvære dig selv muligheden for et moderne spejl i dit badeværelse. Det praktiske skab fungerer både som et oplyst LED-spejl og som et sted, hvor du kan opbevare dine daglige fornødenheder. Det store udvalg af modeller og farver og muligheden for en version med to eller tre døre giver dig mulighed for at vælge det perfekte skab til dit badeværelse.
Filtrering
Kollektion - Lily ✖
Kollektion - Lisa ✖
Kollektion - Emily ✖
Kollektion - Emma ✖
Kollektion - Sofia ✖
Kollektion - Clara ✖
Kollektion - Sarah ✖
Antal låger - 2-lågs ✖
Antal låger - 3-lågs ✖
Antal låger - 1-lågs ✖

Vist 21 af 21 produkter

Badeværelsesskabe

Et badeværelsesskab med spejl i trendy former, snesevis farvevarianter, som du kan tilpasse til behovene i dit rum? Det er ikke en drøm! LED-spejlskabet fra Artform vil snart gøre dit interiør levende igen!

 

En ny generation af moderne badeværelsesskabe

Et vægmonteret badeværelsesskab er et must-have i ethvert interiør. Det fås i mange forskellige designs og med en lang række faciliteter som f.eks. vejrstation, induktiv oplader, højttaler, ur eller praktisk USB-stik, det vil bringe din komfort op på et nyt niveau! Har du brug for at slappe af? Et praktisk spejlskab med lys kan udstyres med en berøringskontakt til at øge og mindske lysintensiteten.
Der er ingen tvivl om, at et rigtigt badeværelsesskab vil gøre dit rum behageligt og praktisk og den daglige afslapning efter en dag fuld af pligter endnu mere behagelig.
Det hvide skab fra Artform er ikke kun teknologisk tilbehør og bekvemmelighed. Det praktiske skab med oplyst spejl imponerer også med sin LED-belysning. Det er en økologisk løsning og udmærker sig ved sin lange levetid. Takket være muligheden for at vælge belysningstypen forvrænger det ikke virkeligheden.

 

Spejlskab til badeværelset fra Artforma

 

Et vægmonteret badeværelsesskab bør nøje tilpasses rummets muligheder. I vores tilbud finder du op til 6 varianter. Hver af dem adskiller sig fra hinanden i form, højde og type af hylder.
Tilpas produktet til dine behov og lejlighedens størrelse. Er du i tvivl? Vores specialister vil fjerne dem, så skabet med LED-spejl snart vil gøre dit badeværelse til et æstetisk og moderigtigt sted!

Se vores anmeldelser på  

Se mere