Kampagne -10% med koden 10promo
hello@artforma.com
Skriv en mail til os
Skriv via Messenger
Skriv via WhatsApp

Badeværelsesspejle med hylde

0
Filtrering
Ingen produkter til visning.

Farvede spejle

Farvede spejle er et dekorativt element, der tiltrækker opmærksomhed og tilføjer karakter til ethvert rum. Brugen af en farvet spejloverflade tiltrækker ikke kun opmærksomhed, men ændrer frem for alt fuldstændig interiørets karakter. Farvede spejle fås i en række forskellige former, størrelser og farver, så du kan vælge det perfekte spejl til enhver smag og stil. Desuden er de et af de nyeste hits inden for boligindretning, fordi de perfekt diversificerer ethvert arrangement. De er et perfekt dekorativt element og vil perfekt dekorere et soveværelse, spisestue eller stue, men hvem sagde, at et badeværelsesspejl ikke også kan være farverigt?

Farvede spejle - hvilke? har de fordele?

En af de største fordele ved farvede spejle er deres evne til at tilføje farve til et rum. Afhængigt af dine præferencer kanfarvede spejle have en subtil farve, der matcher farvepaletten i hele rummet, eller de kan være et iøjnefaldende element med en stærk, kontrastfarve, der tiltrækker opmærksomhed. I vores tilbud kan du både finde et blåt spejl og et grønt spejl, samt et gråt spejl og grafitspejle. med forskellig farvemætning. Refleksionen i et farvet spejl, sammenlignet med et sølv, er mørkere og farvet, hvorfor det ikke er særlig praktisk i hverdagen. Brugen af en sådan form giver dog interiøret en unik karakter, som fuldstændig ændrer rummets design.

Farvede spejle - hvilke andre fordele har de?

Et farvet spejl fås ved at tilsætte passende jernoxider til glasmassen, hvilket giver glasset en interessant farve. Denne brug af kemikalier i hverdagen gørfarvede spejleen perfekt måde at introducere farver, mønstre og motiver i rummet på, og samtidig forbliver de et praktisk udstyrselement. De kan bruges til optisk at forstørre rummet og til at indføre ekstra lys i rummet. Deres hovedopgave er dog at dekorere interiøret og tilføre det en unik karakter, hvorfor de er perfekte som spejle til stueneller som soveværelsesdekoration. På grund af det faktum, at disse spejle både er funktionelle og dekorative, kan de være omdrejningspunktet i rummet og tiltrække opmærksomhed.

Farverige - hvordan placerer man dem i rummet?

Farvede spejleer et perfekt dekorativt element, der kan inkorporeres i ethvert interiør, uanset dets karakter. Men for at opnå den ønskede effekt skal spejle vælges i henhold til stilen i et givet rum. For eksempel vil spejle med dekorative rammer være perfekte til klassisk interiør, mens spejle med et moderne design og uregelmæssige former vil passe til værelser indrettet i moderne stil.

Det er også vigtigt at vælge det rigtige sted at placere sig. elementet, som er farvede spejle. Et spejls hovedfunktion er at reflektere et billede, så det bør ikke placeres steder, hvor det vil reflektere et billede, vi ikke ønsker. Farvede spejlekan bruges ikke kun til at vise, men også til at dække elementer, der ikke nødvendigvis er interessante for os. Farvede spejle bruges ofte til at dekorere tomme vægge for at tilføje dybde til rummet og eliminere følelsen af tomhed. Så hvis du leder efter moderne, originale indretningselementer, vil du finde farverige spejle på Artforma-hjemmesiden.

Spejle efter form

Spejle efter type

Spejle efter rum

Se vores anmeldelser på  

Se mere