Kampagne -10% med koden 10promo
hello@artforma.com
Skriv en mail til os
Skriv via Messenger
Skriv via WhatsApp

Apple

13
Apple Screen Spejl Et spejl med en Apple Screen er en moderne løsning, der nyder enorm popularitet, især blandt Apple-entusiaster. Et badeværelsesspejl med en Apple-skærm vil give dit badeværelse et strejf af modernitet. Det er dog ikke kun en visuel tilføjelse. Det innovative SMART Mirror giver dig mulighed for at downloade dine foretrukne apps fra AppStore, som du bruger hver dag! Takket være det intuitive iOS-system kan du styre dit Smart LED-spejl. Spejlet udstyret med en Apple Screen gør det nemt for dig at tjekke vejret og planlægge din dag - bare et glimt af de muligheder, vores produkt tilbyder. Smart Mirror med Apple Screen betjenes af den medfølgende trådløse Logitech-mus, der giver dig mulighed for at styre spejlet på afstand uden behov for at røre ved det.
Filtrering
Form af spejl - Rektangulære ✖
Kollektion - PremiumLine ✖
LED-belysningssystem - Belysning rundt om spejlet ✖
LED-belysningssystem - Top- og bundbelysning af spejlet ✖
LED-belysningssystem - Sidebelysning af spejlet ✖
LED-belysningssystem - Topbelysning af spejlet ✖
Spejlorientering - Vandret ✖
Serie - Apple ✖

Vist 13 af 13 produkter

Smart Mirror

Gør din hverdag lettere! Smarte spejle er gode løsninger, der ikke kun fungerer på badeværelset, men også ved toiletbordet eller i omklædningsrummet. Et gangspejl er også en god mulighed. Tilpasning af spejle vil glæde dig med deres udførelseskvalitet, energibesparende LED-belysning og adgang til de mest populære og nødvendige applikationer samt et sæt iCloud-tjenester fra Apple!

Alle applikationer lige ved hĂĄnden

Smarte dekorative spejle er alle dine foretrukne iOS-apps lige ved hånden. Afslut en tv-serie, du startede for længe siden, lyt til et nyt album af din yndlingskunstner, se en interessant makeup-tutorial eller planlæg din daglige tidsplan, mens du børster tænder. Badeværelsesspejl med belysning giver dig mulighed for at klare dine pligter hurtigere og holde dig opdateret. Smarte spejle er den bekvemmelighed, du fortjener!

Underholdning uden grænser

Indlingsserie, mens du tager et stille bad efter en dag fuld af pligter? Du kan få denne luksus i dag. Smarte badeværelsesspejle giver dig mulighed for at bruge dine foretrukne streamingtjenester. Vælg mellem de mest populære, og nyd din fritid med Netflix, HBO Max eller Prime Video. Tag dig god tid – giv dig selv tid til at slappe af. Du fortjener det!

Youtube, Spotify eller Tidal? Det er lige meget, hvor din playliste med yndlingssange er, eller den podcast, som du ikke har tid til, mens du laver dine daglige gøremål. Fra nu af bliver muligheden for at indhente det... et brusebad! Spejl med højttalere er den bedste mulighed for afslapning i hverdagen, til at samle dine tanker og få vejret. Alt hvad du har brug for i ét produkt!

Forskellige anvendelser af det smarte spejl

  • Underholdning - det smarte spejl giver dig nem adgang til dine yndlingsapplikationer. Vælg Spejl med en Bluetooth-højttaler for at nyde Spotify, YouTube eller Netflix - uden begrænsninger!
  • Livsstil - den smarte interaktivt spejl er ikke kun et moderigtigt tilbehør, men ogsĂĄ en væsentlig hjælp i hverdagen. Tjek, hvordan et LED badeværelsesspejl vil gøre livet mere behageligt for alle husstandsmedlemmer!
  • Børneværelse - et interaktivt spejl hjælper dig med at udforske verden og gør det sjovere at lære gode vaner! Inviter Smart-spejlet til dit barns værelse, og lad det udvikle sin kreativitet!
  • Sport - takket være smarte funktioner du vil forbedre din kropsholdning, du vil tjekke din vægt og tælle kalorier. Et spejl med højttalere sikrer en vellykket træning med dine yndlingslyde. Mærk glæden ved at træne i dit eget hjem!
  • Frisørsalon - et spejl til en frisørsalon skal være befordrende for et veludført stykke arbejde, men ogsĂĄ glæde øjet hos en glad kunde. Et moderne spejl til en skønhedssalon er stil og komfort i Ă©t!
  • Makeup- et make-up spejl vil give dig mere end blot muligheden for at browse! Tjek sammensætningen af produkterne, lær de nyeste inspirationer at kende og omsæt dem i praksis med det samme. Smart kosmetikspejlet er en garanti for komfort og den ønskede effekt - hver dag!

Spejle efter form

Spejle efter type

Spejle efter rum

Se vores anmeldelser pĂĄ  

Se mere