Kampagne -10% med koden 10promo
hello@artforma.com
Skriv en mail til os
Skriv via Messenger
Skriv via WhatsApp

Samsung

20
Smart Panel Spejl - Det intelligente LED-spejl er mere end bare et almindeligt, kedeligt badeværelsesspejl. Det er en moderne løsning, der fungerer som en personlig assistent på dit badeværelse eller soveværelse og tilbyder talrige funktioner og konfigurationsmuligheder. Samsung Smart Panel giver dig mulighed for at downloade dine yndlingsunderholdnings-, livsstils- og fitness-apps fra Play Butik, som YouTube, Netflix, Spotify eller Disney+. SMART-spejlet giver dig mulighed for at lytte til din yndlingsmusik, tjekke vejret og planlægge din dag, hvilket sparer tid og gør det lettere at få adgang til grundlæggende oplysninger. Opdag nye muligheder med mange funktioner, der vil forbedre og diversificere din tid på badeværelset. Samsung Smart Panel betjenes af en specielt designet stylus, der gør det let at betjene dit smarte LED-spejl.
Filtrering
Form af spejl - Runde ✖
Form af spejl - Rektangulære ✖
Kollektion - PremiumLine ✖
LED-belysningssystem - Belysning rundt om spejlet ✖
LED-belysningssystem - Top- og bundbelysning af spejlet ✖
LED-belysningssystem - Sidebelysning af spejlet ✖
LED-belysningssystem - Topbelysning af spejlet ✖
Spejlorientering - Vandret ✖
Serie - Samsung ✖

Vist 20 af 20 produkter

Smart Mirror

Gør din hverdag lettere! Smarte spejle er gode løsninger, der ikke kun fungerer på badeværelset, men også ved toiletbordet eller i omklædningsrummet. Et gangspejl er også en god mulighed. Tilpasning af spejle vil glæde dig med deres udførelseskvalitet, energibesparende LED-belysning og adgang til de mest populære og nødvendige applikationer.

Alle applikationer på dine fingerspidser

Smart dekorative spejlegiver alle dine foretrukne iOS-apps lige ved hånden. Afslut en tv-serie, du startede for længe siden, lyt til et nyt album af din yndlingskunstner, se en interessant makeup-tutorial eller planlæg din daglige tidsplan, mens du børster tænder. Badeværelsesspejl med belysning giver dig mulighed for at klare dine pligter hurtigere og holde dig opdateret. Smarte spejle er den bekvemmelighed, du fortjener!

Underholdning uden grænser

Indlingsserie, mens du tager et stille bad efter en dag fuld af pligter? Du kan få denne luksus i dag. Smarte badeværelsesspejle giver dig mulighed for at bruge dine foretrukne streamingtjenester. Vælg mellem de mest populære, og nyd din fritid med Netflix, HBO Max eller Prime Video. Tag dig god tid – giv dig selv tid til at slappe af. Du fortjener det!

Youtube, Spotify eller Tidal? Det er lige meget, hvor din playliste med yndlingssange er, eller den podcast, som du ikke har tid til, mens du laver dine daglige gøremål. Fra nu af bliver muligheden for at indhente det... et brusebad! Spejl med højttalere er den bedste mulighed for afslapning i hverdagen, til at samle dine tanker og få vejret. Alt hvad du har brug for i ét produkt!

Forskellige anvendelser af det smarte spejl

  • Underholdning - det smarte spejl giver dig nem adgang til dine yndlingsapplikationer. Vælg Spejl med en Bluetooth-højttaler for at nyde Spotify, YouTube eller Netflix - uden begrænsninger!
  • Livsstil - den smarte interaktivt spejl er ikke kun et moderigtigt tilbehør, men også en væsentlig hjælp i hverdagen. Tjek, hvordan et LED badeværelsesspejl vil gøre livet mere behageligt for alle husstandsmedlemmer!
  • Børneværelse - et interaktivt spejl hjælper dig med at udforske verden og gør det sjovere at lære gode vaner! Inviter Smart-spejlet til dit barns værelse, og lad det udvikle sin kreativitet!
  • Sport - takket være smarte funktioner du vil forbedre din kropsholdning, du vil tjekke din vægt og tælle kalorier. Et spejl med højttalere sikrer en vellykket træning med dine yndlingslyde. Mærk glæden ved at træne i dit eget hjem!
  • Frisørsalon - et spejl til en frisørsalon skal være befordrende for et veludført stykke arbejde, men også glæde øjet hos en glad kunde. Et moderne spejl til en skønhedssalon er stil og komfort i ét!
  • Makeup- et make-up spejl vil give dig mere end blot muligheden for at browse! Tjek sammensætningen af produkterne, lær de nyeste inspirationer at kende og omsæt dem i praksis med det samme. Smart kosmetikspejlet er en garanti for komfort og den ønskede effekt - hver dag!

Spejle efter form

Spejle efter type

Spejle efter rum

Se vores anmeldelser på  

Se mere