Kampagne -10% med koden 10promo
hello@artforma.com
Skriv en mail til os
Skriv via Messenger
Skriv via WhatsApp

Spejle Lucas

4
Filtrering
Værelsestype - Badeværelse ✖
Form af spejl - Rektangulære ✖
Kollektion - Lucas ✖

Vist 4 af 4 produkter

Badeværelsesspejle med hylde

Et spejl er et væsentligt element i badeværelsesudstyr, der tjener ikke kun en praktisk, men også en dekorativ funktion. Det er svært at forestille sig det komplette arrangement af dette rum uden et passende spejl - det vil ikke fuldt ud opfylde sin funktion. Traditionelt er badeværelsesspejletplaceret over håndvasken, men det kan også bruges i andre dele af badeværelset. Selve spejlet kan også udstyres med en praktisk hylde, hvilket øger dets funktionelle betydning.

Badeværelsesspejle med hylde er en perfekt løsning til ethvert badeværelse, og ekstra plads til opbevaring, f.eks. tandpasta eller barberingsredskaber vil helt sikkert være nyttige for ethvert husstandsmedlem. Desuden, hvis et sådant spejl er udstyret med LED-belysning, bliver det et element i badeværelsesindretningen, uden hvilket du ikke kan forestille dig dette rum. Denne bekvemme løsning, som også nænsomt oplyser badeværelset, bliver mere og mere populær. Derfor opfordrer vi dig til at sætte dig ind i vores udbud af spejle på vores hjemmeside.

Badeværelsesspejle med hylde - perfekt til små rum

Spejl spiller en vigtig rolle i indretningsprocessen og udfører tre nøglefunktioner: de oplyser rum, forstørrer dem optisk og udgør et dekorativt element, der fuldstændigt kan ændre interiørets karakter. Ved at reflektere lys kan spejlet oplyse mørke interiører, hvor der kommer lidt naturligt lys ind. Smalle og snævre rum, såsom korridorer, vil se større og mere rummelige ud, hvis vi placerer et spejl i dem. Moderne spejl tilbyder ikke længere kun fokus på funktionalitet, men også på æstetik og dekorativitet. Vores tilbud omfatter spejle i forskellige stilarter, bredder og former, hvilket gør, at de passer perfekt ind i forskellige interiørarrangementer.

Et spejl på badeværelset er ikke kun et dekorativt tilbehør, men også et vigtigt stykke udstyr, der bruges alle dag. under kropsplejeritualer. Men for at opnå en god visuel effekt og undgå ujævnheder ved påføring af makeup, er passende belysning vigtig. Standard badeværelsesbelysning kan skabe skygger, hvilket gør det svært for dig at lægge makeup eller barbere dig grundigt. Derfor er det værd at erstatte dem med et spejl med baggrundsbelysning. LED-belysning giver fremragende belysning af ansigtet og er meget praktisk. Men klassiske LED-spejle er måske ikke tilstrækkelige i små badeværelser, hvor rummet skal være særligt gennemtænkt. For sådanne værelser er den ideelle løsning et badeværelsesspejl med en hylde. I vores butik tilbyder vi badeværelsesspejle i forskellige størrelser og stilarter, herunderbadeværelsesspejle med hyldeog praktisk baggrundsbelysning. Denne mulighed vil, som allerede nævnt, især være nyttig i små badeværelser, hvor der ikke er plads til ekstra møbler, og hvert element skal være funktionelt og behageligt at bruge.

Badeværelsesspejle med hylde

strong> er en ideel løsning for folk, der værdsætter praktisk og komfort. En hylde placeret under spejlet vil give dig ekstra plads til kosmetik, tandbørster eller kopper, fx med makeup-børster. Desuden, hvis et sådant spejl er udstyret med LED-belysning, vil det oplyse badeværelset optimalt, hvilket gør det lettere for dig at udføre daglige plejeritualer. Takket være et sådant element vil badeværelset få nye funktionelle og æstetiske værdier.

 

Batteridrevet LED-spejl - hvad skal du være opmærksom på, når du handler?

Når du vælger et oplyst spejl til badeværelser, er det vigtigste spørgsmål dets kvalitet. Derfor er det værd at være opmærksom på de materialer, som det er lavet af, for at sikre, at det kan klare de vanskelige forhold i et fugtigt badeværelse. Udover det æstetiske udseende skal spejlet også være funktionelt og spille sin rolle godt – både praktisk og dekorativt. Når du vælger en model, er det også værd at være opmærksom på vigtige tekniske parametre, såsom typen af spejl, typen af LED'er, der anvendes i en given model og strømforbruget, som informerer os om det nødvendige energiforbrug til belysning, udtrykt i watt.

Når du vælger et badeværelsesspejl med en hylde, der er oplyst, er vigtige faktorer blandt andet strømforsyning og tilslutningsmetode, som vil påvirke din komfort ved installation og brug af spejlet. Når du vælger et spejl drevet af jævnstrøm, skal du være opmærksom på tilgængeligheden af en elektrisk blok og ledninger med en kontakt. Men i tilfælde af batteridrevne spejle er det nødvendigt at bestemme den effekt af batterierne, der skal til for at spejlet fungerer korrekt. Du bør også tage højde for spejlets tykkelse og afstanden fra væggen, når du installerer.

Lysets farve, som påvirker vores velvære og rumlige følelser, er også en vigtig faktor, når valg af LED-spejl. Det sidste, men lige så vigtige aspekt er spejlets tæthedsklasse, som bør vælges på IP44-niveau for at sikre, at spejlet bliver ordentligt beskyttet mod fugt og damp i badeværelset.

Derudover, når du vælgerspejlbadeværelse med hyldeDet er også værd at være opmærksom på, om det passer rumligt ind i dit badeværelse. Dimensionerne på den installerede hylde, hvorpå du vil opbevare genstande såsom kosmetik eller kosmetisk tilbehør, er også vigtige. Hylden skal være nem at rengøre og, afhængig af materialet, være modstandsdygtig over for faktorer, der gør sig gældende i badeværelset, dvs. høj luftfugtighed.

Badeværelsesspejle med hylde - det bedste hos Artforma

I vores onlinebutik Artforma finder du den højeste kvalitetbadeværelsesspejle med hylde, udstyret med LED-baggrundsbelysning. Spejle fås i forskellige størrelser, som du kan vælge individuelt til dit badeværelse for at skabe en indretning, der lever op til alle dine forventninger. Du finder også spejle med forskellige former for lyslister, samt modeller udstyret med praktiske opbevaringshylder. Hver oplyste model er udstyret med en vippekontakt i topkvalitet, der giver dig mulighed for at tænde og slukke for baggrundsbelysningen til enhver tid. Komfortable, moderne og holdbare - vores spejle vil tilfredsstille alle.

Spejle efter form

Spejle efter type

Spejle efter rum

Se vores anmeldelser på  

Se mere