Kampagne -10% med koden 10promo
hello@artforma.com
Skriv en mail til os
Skriv via Messenger
Skriv via WhatsApp

Spejle i gylden ramme LED

23
Filtrering
Værelsestype - Badeværelse ✖
Form af spejl - Rektangulære ✖
Kollektion - PremiumLine ✖
Kollektion - Decor ✖
LED-belysningssystem - Belysning rundt om spejlet ✖
LED-belysningssystem - Top- og bundbelysning af spejlet ✖
LED-belysningssystem - Sidebelysning af spejlet ✖
LED-belysningssystem - Topbelysning af spejlet ✖
Spejlorientering - Vandret ✖

Vist 23 af 23 produkter

Spejle i guldramme

Spejle i guldramme er udsmykningen af enhver velindrettet bolig rum eller hall. Guldindrammede dekorative spejle kan være hovedelementet i rummets design eller være et elegant supplement til andet badeværelsesudstyr. Takket være nuancer af guld vil din lejlighed få en smule diskret glans, blive mere raffineret og give dig en følelse af luksus.

Guld er en universel farve - du finder det i møbelafslutningselementer, lamper til værelset og korridoren, samt blandt detaljerne. på væggene i opholdsrummet. Den gyldne farve er forbundet med rigdom, og henviser samtidig til solen og den energi, den giver os. Store spejle med guldramme vil fungere godt, hvor der er behov for lyse nuancer, i små rum og steder, der kræver optisk forstørrelse. Det er værd at hænge dem over sofaen i stuen, bruge dem i hallen overfor bogreolen eller placere dem klassisk - over håndvasken på badeværelset.

Elegante spejle - guld ramme i badeværelse og entre

Badeværelsesspejle med guldramme kan blive grundlaget for at bygge et unikt arrangement på dit badeværelse. Guldindrammede spejle - oplyste, med et sæt ekstra funktioner, der gør hvile efter en intens dag mere behageligt, er et interessant forslag for dem, der drømmer om en moderne og funktionel lejlighed. Du kan placere dem i nærheden af brusekabinen eller bruge dem på hovedvæggen nær indgangsdøren til dit hus.

LED-spejle i guldramme kan med succes kombineres med forskellige farver og mønstre. De ser perfekte ud i kombination med jordfarver, nuancer af beige, brun, sort og hvid. Samtidig ser guld originalt ud blandt møbler i industriel stil. Det kan kombineres med marmor, sten eller beton. Det er et perfekt materiale til et badeværelse af enhver størrelse - det vil matche en lille håndvask og guldbeslag, samt et yderst dekorativt flisemønster på den tilstødende væg.

Badeværelsesspejl - guldramme for ethvert budget

Badeværelsesspejle i guldramme er et konstant moderigtigt element i et velindrettet badeværelse, uanset om du bor i en etageejendom, et lejemål eller et enfamiliehus. Guldindrammede spejle kan dukke op i et rum fyldt med minimalisme - de komplementerer møbler i skandinavisk stil, glatte matte skabsfronter eller en satinvæg i hallen. Gyldne detaljer ser interessante ud sammen med udstyr lavet af naturligt træ. Du kan også vælge et spejl med en bred, rigt dekoreret ramme, som vil være det primære dekorative motiv i et givet rum.

Se vores anmeldelser på  

Se mere