Kampagne -10% med koden 10promo
hello@artforma.com
Skriv en mail til os
Skriv via Messenger
Skriv via WhatsApp

Spejle i sort ramme LED

22
Filtrering
Værelsestype - Badeværelse ✖
Form af spejl - Rektangulære ✖
Kollektion - PremiumLine ✖
Kollektion - Decor ✖
LED-belysningssystem - Belysning rundt om spejlet ✖
LED-belysningssystem - Top- og bundbelysning af spejlet ✖
LED-belysningssystem - Sidebelysning af spejlet ✖
LED-belysningssystem - Topbelysning af spejlet ✖
Spejlorientering - Vandret ✖

Vist 22 af 22 produkter

Spejle i sort ramme

Spejle i sort ramme er et af de mest universelle elementer i indretning ethvert stilfuldt interiør. Et rektangulært spejl i en sort ramme vil fungere godt i både en rummelig stue og et lille badeværelse, hvor det vil komplementere et moderne arrangement. Store spejle i en sort ramme giver dig mulighed for at fremhæve møblernes skønhed, skille sig ud mod satinvæggen og vil harmonere med originale vægdekorationer, såsom fotografier på lærred eller dine yndlingsmalerier.

Et spejl med sort ramme er et ideelt forslag til dem, der kan lide klassiske farvekombinationer og ønsker at bevare minimalismen i rummet. Spejle i sort ramme kan kombineres med rigt dekoreret tapet, placeret mod en betonoverflade og kombineret med en avantgardestil i et lille badeværelse. Den sorte kant af spejlet ser interessant ud med sort badeværelsesindretning og fliser i naturlige farver.

Spejle i sort ramme - stil og klassisk

Badeværelsesspejle i sort ramme er et godt valg i industri- stil værelser. Til gengæld er det værd at bruge dem i en stue eller entre i skandinavisk stil, da de vil passe godt sammen med enkle, lyse møbler. Du kan supplere dem med andre sorte detaljer - mørke væglamper, bøjler eller en simpel hylde til kosmetik.

Sortindrammede spejle til hallen vil se godt ud i en uregelmæssigt formet hal og giver dig mulighed for at udjævne rummets usædvanlige proportioner. Match attraktivt tilbehør til dit spejl - det sorte stel ser moderigtigt ud med nuancer af guld, sølv samt levende farver hentet fra naturen.

LED-spejl i sort ramme - et valg til et moderne hjem

LED-spejle i sort ramme er en af de oftest valgte muligheder af kunder i Artforma butik. Et badeværelsesspejl med sort ramme vil være passende i kombination med et dekorativt håndvaskskab og en rigt dekoreret vandhane. Den sorte ramme med diskret belysning rundt om spejlets kanter vil give dig mulighed for at føle dig helt komfortabel på badeværelset og nyde at slappe af i dit hjem.

Har du brug for et spejl til dit badeværelse? Det sorte stel i Artforma produkter er ikke den eneste fordel ved vores sortiment. Her finder du oplyste spejle i sort ramme, med ekstra touchpanel og sensor samt varmemåtte og nyttigt tilbehør. Tilbuddet omfatter modeller med indbygget ur, vejrstation eller radio, så du kan slappe af på badeværelset efter en intens dag. Spejle fås i mange interessante former og størrelser, som giver dig mulighed for at skabe et sammenhængende og stilfuldt arrangement.

Se vores anmeldelser på  

Se mere