Kampagne -10% med koden 10promo
hello@artforma.com
Skriv en mail til os
Skriv via Messenger
Skriv via WhatsApp

Spejle i grøn ramme LED

24
Filtrering
Værelsestype - Badeværelse ✖
Form af spejl - Rektangulære ✖
Kollektion - PremiumLine ✖
Kollektion - Decor ✖
LED-belysningssystem - Belysning rundt om spejlet ✖
LED-belysningssystem - Top- og bundbelysning af spejlet ✖
LED-belysningssystem - Sidebelysning af spejlet ✖
LED-belysningssystem - Topbelysning af spejlet ✖
Spejlorientering - Vandret ✖

Vist 24 af 24 produkter

Spejle i grøn ramme

Spejle i grøn ramme er en helt ny stil i lejlighedsarrangementer. Dekorative spejle med grøn ramme er et yderst interessant alternativ til klassiske spejle uden ramme eller spejle, der har en standard finish i sort, guld eller sølv. De vil være et interessant forslag til dem, der leder efter usædvanlige løsninger i deres hjem og ønsker at følge de nyeste trends i at arrangere stilfulde badeværelser.

Oplyste spejle i en grøn ramme vil være perfekt til farveelskere. De vil appellere til folk, der kan lide farver hentet fra naturen og detaljer, der får omgivelserne til at se originale og lette ud. Den grønne farve indendørs giver husstandsmedlemmer mulighed for at hvile mere effektivt, fremmer afslapning efter en intens dag på arbejde og kombineres med planterne i stuen.

Moderne spejle - grøn ramme

u> i stue og badeværelse

Den grønne farve er et stadig mere populært motiv til stuen eller gangen i et hus eller boligblok. Det er en farve, som du nemt kan kombinere med nuancer af brun, beige eller grå. Du kan vælge rigt dekoreret tapet med blomstermotiv eller bruge mønstre med geometriske former, som kombineret med enkle, minimalistiske møbler kommer til udtryk i et velindrettet soveværelse.

Spejl i en grøn ramme< /u> vil se interessant ud med alt guldtilbehør. Kombinationer af flaskegrøn med detaljer i nuancer af messing, gammelt guld, men også sølv eller stål har været populære i flere sæsoner nu. Lysegrøn vil visuelt forstørre rummet og få din stue eller badeværelse til at give energi til din husstand.

Spejl i grøn ramme - modernitet i dit hjem

Drømmer du om at vælge en perfekt og velsiddende < u> spejl? Den grønne ramme giver dig mulighed for at genvinde glæden i dine elskede hjørner og beundre glemte farver i rumarrangementer igen. LED-spejle i en grøn ramme fra Artforma kombinerer moderne stil med meget praktisk tilbehør, der vil gøre hvert hjørne af dit hjem endnu mere funktionelt.

Blandt de præcist designede spejle i vores tilbud vil finde modeller med ekstra elementer, der gør det mere behageligt at slappe af på badeværelset eller gøre klar til arbejdet. Du kan vælge et enkelt spejl med en klassisk form og et lyspanel, der reagerer på berøring. Spejle i grøn ramme med sensorsensor, indbygget vejrstation, radio og Bluetooth-højttaler fås også. For de interesserede har vi forberedt modeller med en diskret hylde til kosmetik og de mest nødvendige ting i hallen.

Se mere